Ettől lehetek terhes?
Sziasztok!
Pár napja nálunk volt a barátom és pettingeltünk kicsit. Mindketten meztelenek voltunk, de nem értek össze a nemi szerveink. Miután ő elélvezett, pihentünk egy 3/4 órát, és utána jöttem én. Viszont nem mosta meg azt a kezét, amivel a péniszéhez és/vagy az ondójához nyúlt. Nekem nem nyúlt fel a puncimba, csak a csiklómat simogatta.
Szerintetek? :/
Tudom, hogy erre alapból egy hatalmas NEM lenne a válsz, de ma szörnyű alhasi fájdalomra ébredtem és nagyon megijedtem. (Kedden kéne megjönnie.)
Előre is köszönöm azoknak, akik segítő választ tudnak írni!
Hatalmas NEM!
De nem ártana kicsit belemerülni a témába,mert katasztrofálisan tájékozatlan vagy.
Bátran lehet használni a google-t ,a Facebook-on kívül a "megtermékenyülés",terhességi tünetek megjelenése",stb. témakörben is.
Köszönöm mindenkinek! :-)
Utolsó; szerintem eléggé tájékozott vagyok, de amikor jön egy ilyen szituáció, nem tudok józanul gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!