Akik ugy estek teherbe hogy kimaradt egy szem gyógyszer!?
Nincs peteérés fogamzásgátló tabletta szedése alatt,ez egyértelmű.
Ha kimarad 1 szem,az egyáltalán nem azt jelenti,hogy azonnal beindul a peteérés.Persze,előfordulhat,de nagyon kevés esély van rá.
Egy felelősségteljes ember arra törekszik,hogy semmiképpen se essen teherbe hormonális f.gátló alatt,még akkor sem,ha csekély esély van rá,hogy hatással legyen a terhesség kimenetelére vagy a baba egészségi állapotára.
Ha babát terveztek,akkor hagyd abba a gyógyszert,várd meg,hogy megjöjjön a természetes menstruációd és utána kezdjetek el "próbálkozni".
Én,legalábbis így tennék.
Akkor nem a megfelelő gyógyszert szeded fogamzásgátlásra!!
Így teljesen felesleges.
Peteérése azoknak van,akiknek van normális menstruációjuk,a tablettának pont az lenne a lényege,hogy ezt megakadályozza,különben nem kerülöd el a nem kívánt terhességet.
Akkor szerencsés vagy.
Melyik ez a gyógyszer?
Akkor nem értem,pedig ez a tabletta is "kombinált".
Az a lényege,hogy többek között megakadályozza a peteérést.
Az egy dolog,hogy ezek szerint a tüszőrepedést megakadályozza,de én biztos,hogy nem lennék nyugodt,ha lenne ovulációm gyógyszer mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!