Most mi van? Ezek a terhesség jelei vagy a gyógyszer mellékhatása?
Május 19én együtt voltunk a barátommal és mint mindig, most is védekeztünk, de a gumi elszakadt. 24 órán belül bevettem az esemény utáni tablettát. Rá 10 napra teszteltem és negatív lett, majd 3 nap múlva ismét, és az eredmény is negatív lett. Pedig 25-én kellett volna megjönnie. Két hete teszteltem megint, de akkor már pozitív volt az eredmény, és ez sajnos azóta is változatlan. Négy napja barnázok, de azóta a terhesség jeleit produkálom: Folytonos hányinger, szédülés, mellfájdalom-feszülés.
Nem tudom mit tegyek már. Lehet hogy ez mind csak az erős gyógyszer miatt van, mert fiatal a szervezetem hozzá? (Még csak 16 vagyok.)
Szia!
Azt írtad, hogy a 2 negatív teszted 10 és 13 nappal azután volt, hogy elszakadt az óvszer. Természetes, hogy azok a tesztek még negatívak lettek, hiszen egy átlagos teszt 14-15 nap elteltével mutatja ki a terhességet.
Szerintem minél hamarabb menj el dokihoz, mert úgy néz ki,hogy nem hatott az esemény utáni és terhes vagy. Sajnálom ami veled történt, elképesztő, hogy ebben a hónapban ez a második alkalom, hogy azt olvasom, hogy nem hatott a 72 órás tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!