Terhesség vagy gyógyszer abbahagyása miatti tünetek?
Figyelt kérdés
Nov.közepén jött meg, és mikor elmult nem kezdtem el a köv. levéllel. A héten kéne megjönnie,valamikor szombat környékén.3 napja érzékeny a mellbimbóm, nincs a mellem megduzzadva,viszont ma elkezdett viszketni.Másik mai sose vlt mig gyógyszert szedtem, hogy olyan mensi szerű dolgot érzek a hasamban, de már vagy 1 hete. Nem éreztem ilyet csak valamikor tini koromban utoljára mikor megvolt. De már ciklus közepe óta ezt érzem. Még van egy dolog ami szintén mostanság jelentkezett, a gyomorégés, de valami elviselhetetlenül. Ha eszem azonnal elmulik de utána egyből visszatér,néha hányinger, de sztem ez a gyomorégés miatt.
Nos ennyi.
Szeretném megtudni, hogy a gyogyszer abbahagyása produkál ilyen tüneteket vagy baba van a dologban? (ma csináltam tesztet, negativ)
2010. dec. 6. 15:31
1/8 anonim válasza:
Tabi előtt hány naposak voltak a ciklusaid? Amúgy ha szombat környékén kéne megjönnie akkor nagyon korán teszteltél!
2010. dec. 6. 15:33
2/8 A kérdező kommentje:
tabi előtt 28 rendre mindig.
tudom , hogy korán csak a tünetek megijesztettek...
létezik, hogy tünet van de a tesz negativ??
szted ez terhesség vagy csak a gyogyi elhagyása miatt van ezaz?
2010. dec. 6. 15:45
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes!
2010. dec. 6. 15:47
4/8 anonim válasza:
Hali!Én júniusban hagytam abba a gyógyszert utánna még megjött kétszer -tehát augusztusban utoljára- és azóta semmi... pedig nekem is voltak ilyen tüneteim mint neked, söt, nem akarlak elkeseríteni de hajszál pontosan ilyen tüenteim voltak és nem voltam/vagyok terhes:(((
2010. dec. 6. 15:50
5/8 A kérdező kommentje:
és miért gondolod ezt?
csak hogy tudjam mire alapozzam a feltételezést. Szerinted a gyogyi miatt van?
2010. dec. 6. 15:51
6/8 A kérdező kommentje:
ja azt nem irtam, hogy nem akarok az lenni, spirált akarok felrakatni csak mikor megvolt, épp nem volt a dokim,szóval nem akarok az lenni, alig várom, hogy megjöjjön és megyek spiráloztatni:)
2010. dec. 6. 15:52
7/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy tünetek vannak, de a teszt negatív, amennyiben a tüneteket terhesség okozza. De ilyen tünetek mástól is lehetnek.
2010. dec. 6. 15:59
8/8 anonim válasza:
Én júniusban hagytam abba és szeptemberben már nem jött meg, viszont voltak terhességi tüneteim...elmentem a dokihoz ö nem látott se cisztát se terhességet..azt mondta hogy, ez normális hogy ha valaki abba hagyja a gyógyszert akkor megkavarrodik a szervezet. Söt állítása szerint azok a nök vannak kisebbségben akiknél rögtön helyre áll minden,nekem pl. azt mondta hogy várjak 6hónapot és ha még mindíg nem jön meg és terhes se leszek akkor meglátjuk hogy hogyan tovább...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!