Meddig szüneteltessem a fogamzasgatlot?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok es babat szeretnek.. kb másfél éve Használok fogamzásgátlót szerintetek mennyi idore ajanlatos szüneteltetni a a tablettát ahoz,hogy teherbeessek ?2018. máj. 9. 16:10
1/4 anonim válasza:
Ha leállsz vele,akkor akár azonnal is teherbe eshetsz,de az,hogy mikor fog újra visszaállni a peteérésed és mikor fogsz újra menstruálni,senki nem tudja megmondani pontosan.
Én,a helyedben mindenképpen megvárnám,hogy megjöjjön a menstruációm és csak azután vágni bele.
Egyébként a párod is szeretne babát?
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem igazán értem a kérdésed. Ha akarsz babát akkor ne szedd. Mi az hogy szüneteltetés? A párod nem akar még babát?
3/4 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést ,mert sokan azt mondják ,hogy a gyógyszernek teljesen ki kell ürülnie a szervezetből ,hogy ne legyen hatással a babára.
Igen a párom is nagyon szeretne.
2018. máj. 9. 22:56
4/4 anonim válasza:
Régebben javasolták,hogy 3 hónapot várjon az illető,mielőtt teherbe esik,de a mai fogamzásgátlóknál már nem kell várni,viszont ártani nem ártasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!