Segítséget szeretnék. Pco-s vagyok első clostikúrán túl. Pco-s ciszta mutathat halvány második csíkot?
Nem mutat szerintem sikerült..nekem is ez volt, csak a második adag után!!
Ha holnap után erősebb a csík akkor terhesség, ha ugyanilyen, akkor a ciszta okozza .
Szia!Én is PCOs vagyok,és azt hittem, a pozitív teszt a minden. . Nos, két héttel ezelőtt lett egy erősen pozitív tesztem. Persze hatalmas volt a boldogság, bejelentettük a családnak, meg minden. . Rá egy hétre elkezdtem vérezni, irány a kórház. . Az ultrahangon nem volt semmi, a véremben nem volt már hcg. . :(Állítólag kémiai terhesség volt, vagyis megtermékenyülés volt, de beágyazódni talán csak 1-2 napig tudott, vagy még annyi ideig sem:(A Clostitól vékony lett a nykh. -m. . :(Szép lassan kiürült. . pedig szedtem Utrogestant. 37 volt a hőm,erős terhességi tüneteim voltak,az ovu mikroszkóp páfrányos volt.
Többé egy tesztnek sem hiszek!
Szorítok, hogy te ne járj így!
Második válaszoló vagyok..nekem az lett, hogy terhes lettem, ma már a 33. héten vagyok túl..én is utrogestan kaptam a 13. hétig szedtem.Tényleg csinálj párnap múlva még egy tesztet, mert terhesség esetén emelkedik a hcg szint,de én úgy gondolom gratulálhatok!!
:))))
A 3. válaszolóval kapcsolatban!!
Az, hogy a tesztekben nem akar többet hinni nem értem..végülis mutatta az eredményt..volt terhesség, beágyazódás is, csak sajnos átesett egy korai vetélésen, inkább a saját szervezetében nem lehet hnnie,de a teszt nem hülyeséget mutatott...
Neked is pozitív és az valószínű babát jelez..a lényeg, hogy vigyázz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!