Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig bomba biztos 28 napos ciklusaim voltak. Szedtem Dienille-t 2 hónapig, de szörnyű volt, így abbahagytam április 3-án, utána volt is a szokásos éppen hogy 3 nap hosszúságú mensim. Azóta semmit nem használunk a barátommal, május 3-ára vártam hogy megjojjön, volt fáját is, ahogy szokott(derekam pocim), de semmi.
Én nagyon szeretném ha baba lenne, de most csináltam Gabriel tesztet, ami negativ lett.
Ötlet?
2018. máj. 7. 16:54
1/3 anonim válasza:
Pár nap múlva tesztelj újra. De amúgy annyi kinden változott 2 hónap alatt, h akkor még fog.gátló, most meg szeretnéd?
2/3 anonim válasza:
Mutass az elsőnek, élőben úgyse fog női nemiszervet látni soha az életben:-D
3/3 A kérdező kommentje:
Már nagyon régóta akarom, meg párom is, csak szerinte nem alkalmas még, azért tabiztunk. De már vagy 5. 6. Tabletta volt, és az sem vált be..
2018. máj. 7. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!