Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még terhes, mi van velem?

Lehetek még terhes, mi van velem?

Figyelt kérdés

Mult hónapban peteérés környéken voltunk együtt párommal , tervezzük a babát . Hónap végen 28-29-én enyhe pecsételő vérzésem volt , 1én délután csináltam egy tesztet halvány pozitív lett , mondom Jajj de jo akkor a reggeli tuti erősebb lesz , reggeli teszt (másik fajta ) negatív lett , ez volt a nem várt napján 2.-án , azóta nem jött meg , de ma délután elkezdtem enyhèn vérezgetni de rendesen nem jön meg pedig egyèbkent eleg erős mensieim vannak görcsölök és mindig pontos szokott lenni , most viszont semmit sem érzek . Tesztelni nem merek még mert a múltkori pozi aztan nega nagyon elkeseritett.

Tudom nem láttok belém .

Inkább tanácsra lenne szükségem : mikor teszteljek ujra ?

mennyire normális ha vérezgetem picit lehet ettol még baba ?

Köszönöm előre is !

2018. máj. 5. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem vesztessz ha tesztelsz akár holnap.Ha negatív nem remenykedsz tovább feleslegesen.Ha pozitív meg elmész orvoshoz,mert terhesen a vérzés nem jó ..
2018. máj. 5. 23:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm !:)
2018. máj. 5. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kémiai terhességed van/volt,de én is tesztelnék még egyet mindenképpen,hátha!

Sok sikert!:)

2018. máj. 5. 23:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel ismét enyhült szinte semmi vérzés inkább picit barna. Vettem egy tesztet ha ma sem jön meg normálisan megcsinálom reggel !
2018. máj. 6. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj mindenképp tesztet, mert ha pozi irány a doki szerintem...
2018. máj. 6. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem jött meg akkor már a délutábi pisiből is kikell mutatnia ha terhes vagy.

Én tuti megcsinálnám ma meg egyet reggel...

2018. máj. 6. 15:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Mostmár megvárom a reggelt :)
2018. máj. 6. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia. Csináltál tesztet?
2018. máj. 7. 12:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Szia igen sajna negatív lett , es most délután rendesen megjött :( remelem ebben a hónapban ossze jon :)
2018. máj. 7. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. Új hónap új ciklus újabb esély és remény!!!! 😊
2018. máj. 7. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!