Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi időbe telt, amíg...

Kinek mennyi időbe telt, amíg teherbe esett?

Figyelt kérdés
Ez a második hónapja, hogy próbálkozunk a párommal. Az első hónapban sajnos sikertelenül. Számolgatni, nem igazán szoktam, mert minden nap együtt vagyunk, van hogy többször is. Igazából mindig megszakítós módszerrel védekeztünk, de 2 hónapja próbálkozunk élesbe, remélem most sikerül, bár az előző hónap kudarca miatt kicsit elszomorodtam.

2018. máj. 7. 12:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az elsővel 6 év :)
2018. máj. 7. 14:31
 12/19 anonim ***** válasza:
21%
A feleségemnek néhány alkalom..a pasijátòl.
2018. máj. 7. 14:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :) Eltérő skálán mozog úgy látom. Nem adjuk fel, próbálkozunk ameddig szükséges, mert nagyon várjuk a kis csodánkat :)
2018. máj. 7. 15:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ossze fog jönni pár hónap még nem sok bár megértem ha beindul a baba projekt minden hét / hónap végtelennek tűnik ! Nekünk ez volt a második sikertelen hónap , rosszul érintett de tudom hogy simán belefér ha nem jon még ossze :) drukkolok ! Mielőbbi babsvàrást
2018. máj. 7. 16:47
 15/19 anonim ***** válasza:
2 hónap az még semmi. 1 évig tekinthető normálisnak.Az orvosok is 1 év után küldenek vizsgálatokra
2018. máj. 8. 01:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Kislányomra 5évet vártunk

Kisfiamra 1 évet

Most szeretnénk 3.at... hát kíváncsian várom, mikor fogan meg :)

2018. máj. 8. 07:23
 17/19 anonim ***** válasza:

6 évnél tartunk és semmi, de bevallom, màr 2 év utàn elfogadtuk, hogy soha nem lesz. Csak egy gyereket akartunk max. Azóta nem stresszelünk màr ezen, csak élvezzük az életet. Elfogadtuk, tovàbbléptünk rég. :) 4 év múlva pedig visszaàllunk védekezésre. A korom miatt utàna màr nem vàllaljuk be semmiképp.

Ha idegeskedsz, akkor egyébként sokkal rosszabb, engedd el magad, ne gondolj rà folyamatosan.

2018. máj. 8. 12:42
 18/19 anonim ***** válasza:

1.baba 2.hónapban (15 év fogamzásgátló szedése után).

2.baba 1.hónapban (6 hónap fogamzásgátló szedése után)

Nem egész 2 év lesz köztük.

Az orvosom azt mondta, hogy 6 hónap sikertelen próbálkozás után menjek vissza és elkezdjük a kivizsgálásokat.

2018. máj. 9. 13:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok !! 2.hónap és POZITÍV lett :D Nagyon boldog vagyok a páromnak ma este szeretném elmondani :)
2018. máj. 14. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!