Leendő anyuka kérdése:
Az lehetséges hogy hétfön délután voltunk együtt párommal és pénteken volt ovuláciom! Mennyi az esély h teherbe esek? Vagy már tul hosszu idő telt el azóta? Minnél több választ várok
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 11:25
2/10 anonim válasza:
Hát nagyon kicsi rá az esély. A spermiumok 3-4 napig élnek el bent kb. de multkor itt irt egy nö és neki 5 nappal elöttiböl sikerült a baba, de ez tényleg ritka.
3/10 A kérdező kommentje:
márt elötte is probálkoztunk közvetlen menstruácio után 1 nappal neki áltunk és több mint 1 hétig reménykedem h megfogant valameik nap a baba
2014. máj. 3. 15:40
4/10 anonim válasza:
menstruáció utn nagyoj kicsi rá az esély. sem a nyáljkahártya nem elég vastag hozzá és a spontán peteérés is elég ritka dolog.
5/10 A kérdező kommentje:
akkor azt mondjátok h szinte nulla az esélyem?
2014. máj. 4. 18:19
6/10 anonim válasza:
Igen!!!De csodàk mindig vannak!!!!
7/10 A kérdező kommentje:
elvileg pénteken volt uvum és tegnap voltunk együtt annak mennyi az esélye h baba lehet?
2014. máj. 5. 12:03
8/10 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is. Pénteken volt tojásfehérjés folyásom, és csak tegnap voltunk együtt. Nem reménykedek, hogy sikerült, mert akkor nagyot koppanok. Inkább azon vagyok, hogy nem sikerült, hátha meglepi lesz.
9/10 A kérdező kommentje:
De ovu elött meg ovu után is együtt kell lenni nem?
2014. máj. 5. 20:32
10/10 anonim válasza:
Ha ovu környékén (kb abban az egy hétben, előtte és utána is) minden MÁSnap vagytok együtt, azt mondják ideálisnak. És akkor "elvéteni" sem lehet, ha minden szerencsésen alakul, akkor előbb-utóbb sikeres lesz a projekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!