Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok, mit mondanátok erről...

Csajok, mit mondanátok erről a görbéről?

Figyelt kérdés

furán alakult a görbém, a gép sokáig meg sem tudta mondani, hogy mikor volt ovum, de csak összejött neki. megtennétek, hogy rápillantotok és mondtok róla véleményt, hátha okosabs leszek. Bár, ha megjön az úgyis pár napon beül kiderül.Csak már 2 napja késik, tudom ez nem olyan sok, de pont most megyünk nyaralni is, és ha nincs jó lenne még előtte megjönne.

[link]

2010. jún. 14. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jó a link, próbáld újra.
2010. jún. 14. 09:21
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

remélem így jó

2010. jún. 14. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó helyre húzta az ovut, de az is lehet, hogy 2 nappal korábban volt, 11 vagy 13 dpo-n vagy, és azt hiszem trifázisos a görbéd, és bár csökkenni kezdett a hőd, szerintem még mindig kétesélyes, amíg a vonal fölött van. SZorítok.
2010. jún. 14. 10:22
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi, tehát ha ma még nem jön meg és holnap több lesz a hőm, mint 36,9 akkor még lehet esélyem?! jól értem?
2010. jún. 14. 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:
ha csütörtökön (legkésőbb szombaton) nem jön meg, akkor. (de legkorábban megjöhet holnap is. mert ovu napja plusz 12-16 nap a luteális)
2010. jún. 14. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
a hőm újra felment 37,1re...
2010. jún. 15. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!