Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja? Esetleg jövő...

Ki nem várja? Esetleg jövő hét elejére? Szorítunk egymásnak? ☺

Figyelt kérdés
Kezdem én. Április 22.-én lett a tesztem 'pozi', de nem volt egyforma erős a 2 csík, a controll erősebb volt, így gondoltam még negatív a teszt, de annak ellenére azon a napon azon 1 alkalommal együtt voltunk. Jól is tettük, mert másnap éreztemis az ovufájdalamt, és a teszt is negatív lett. Ha jól számolom ma vagyok a 11. Dpon. Holnap elhasználok egy one step tesztet. Hétfőre nem várom. Régóta próbálkozunk. Ezt a hónapot kicsit lazábban vettem. 1 kicsit elengedtem, bele is törődtem, hogy ez most tuti nem sikerült. 1 alkalommal voltunk együtt, rendes pozi sem volt a tesztem, máskor nagyon erős szokott lenni. Szóval nem agyaltam rajta túlzottan, egészen mostanáig, amikor 2-3 napon belül kiderül minden. 😁 tünet semmi.
2018. máj. 4. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 23.-ára nem várom :) eddig voltunk egyutt minden nap-volt ovuhoz hasonlo tunetem is 3 nappal ezelott,akkor egyutt voltunk tobbszor is.Remelem hogy az volt es nem jon meg :D bar csodalkoznek ha nem jonne meg mert ez az elso honap meg csak hogy probalkozunk :p szerinten olyan konnyen nem jon osze.A naptaram szerint most csutortoktol lennek a legtermekenyebb,mi penteken tudunk egyutt lenni-ha a multkori nem ovu volt akkor remelem hogy most meg sikerulhet :)
2018. máj. 7. 12:29
 12/16 anonim válasza:
Egyes vagyok. Tegnap teszteltem, nem bírtam várni....és negatív...még mindig nuku menszi...
2018. máj. 7. 21:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Írhatjuk kedves első, hogy addig jó amíg nem jön meg, addig van remény. Na de 2 hetes késés az sok. Ha lenne baba kimutatná már a teszt. :( azért én kívánom a legjobbakat. Írd majd meg ha nem felejted el, hogy mi lett a vége.

Nekem új hónap, új remények. Ma vagyok a ciklusom 3. Napján 😂

Most 1 kicsit jobb. Amikor megjön akkor nagyon el vagyok keseredve, de 2-3 nap eltelik, és újra pozitív tudok lenni. :)

2018. máj. 8. 09:47
 14/16 anonim válasza:

Első vagyok! Így van csak pozitívan!

Nekem még mindig semmi...most vagyok a 17. napon késésben. Persze nem bírtam ki, teszteltem! Megvettem egy drágább tesztet konkrétan 2300Ft-ért és hibás teszt volt! Gyakorlatilag semmi nem jelent meg a kijelzőn...azt hittem hülyét kapok! Ott ültem a wc-n konkrétan egy órát és semmi...soha többet nem veszek ilyet...holnap fel megyek a nőgyógyászomhoz és kerek béta hcg-re beutalót. Most a vizsgálatot ki akarom hagyni amíg a béta hcg nem mutat semmit, mert jovohonapban lenne aktuális a rakszuresem és őszinte leszek nem vagyok a saját pénztárcám ellen, ezért ha nincs baba akkor most nem fizetnék 8ezer forintot, úgy hogy 3-4 hét múlva ujra megyek. Természetesen ha van baba akkor azonnal megyek vizsgalatra. Remélem így is kapok majd beutalót vervetelre....sajnos eléggé szereti a pénzt, de én bízok benne, hogy talán most megúszom a vizsgálatot és kiadja a beutalót

2018. máj. 10. 22:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én most hétvégére nem várom. Nekünk ez a 3. hónap, hogy próbálkozunk. Ami furcsa, hogy múlt héten barnáztam. Nagyon bízom benne, hogy azért mert sikerült.

Drukkolok magunknak 😊

2018. máj. 11. 06:10
 16/16 anonim válasza:
Első vagyok. 18 nap késés után megjött...:(
2018. máj. 22. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!