Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt mar valaki olyan helyzetb...

Volt mar valaki olyan helyzetben hogy kesoi peteeresbol sikerult neki a baba? .

Figyelt kérdés

Aprilis 1 -en jott meg a mensim ami nagyon gyenge volt es nem tartot sokaig .

.Aprilis 28 - an csinaltam ovulacios tesztet ami pozitiv lett . Aprilis 30-ra nem vartam a mensim ami nem is jott meg es semmi jele nincs halistenek . 2 napja kezdet el fajni a mellbimbom . De azon kivul semmi mas tunet nincs . Ma csinaltam tesztet mert nem birtam ki de negativ let . Volt valaki hasonlo helyzetben ? Sikerult a baba ? Ha igen hanyadik napon volt pozitiv a teszt ?

Tettem mar fel ide kerdest de nem nagyon kaptam valaszt .

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2018. máj. 4. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ciklusom 28. napján (tehát amikor meg kellett volna jönnie) fogant a fiúnk :) 10/11. napon már igaz halványan, de látszott a második csík.
2018. máj. 5. 09:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Koszonom hogy ennyien irtatok . Gratulalok nektek :)

Halistenek meg mindig semmi jele a menstruacionak . Remelem igy is marad . Nagyon jo volt olvasni amit irtatok remenyt adot :)

Remelem azt irthatom nektek majd hogy pozi lett a tesztem 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Szerintetek ha jovohet szerdan tesztelek mar fog mutatni valamit a teszt ?

2018. máj. 5. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Több mint egy hét késes után. 3. voltam.
2018. máj. 5. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 30 naponta jött meg. 24. napon mondtam a férjemnek, hogy most valószínű nincs peteérésem, ne védekezzünk. Abban a hónapban csak ezen az egy napon voltunk együtt. Egy héttel később vártam a mensimet, de nem jött... Aktus után 14 nappal csináltam tesztet, halványan pozitív volt, de nem tudtam egyértelműen eldönteni, hogy akkor mit is jelent. Pár nappal később elmentem szakrendelésre, de ott az ultrahangon még semmi nem látszott. Ha a korábbi vérzéshez számolnánk, akkor ott már 5-6 hetes lettem volna. 2 héttel később már látszott szépen, és az ultrahangos méret alapján is ennyire későn fogant.

Utólag már tudom, hogy hiába jött meg szépen 30 naponta, de rövid volt a luteális szakaszom, mert akkor még szoptattam a nagyobb gyerekemet. Tehát nem "középidőben" ovuláltam, hanem később.

2018. máj. 5. 23:24
 15/15 A kérdező kommentje:

Gratulalok a babahoz :)

Koszonom hogy ennyien irtatok .

8 napja kesik halistenek nincs jele a mesntruaciomnak . Reggel csinaltam egy tesztet negativ let . Beszeltem ma az orvossal azt mondta hogy varjak meg egy hetet es csinaljak csak a jovoheten teszteljek . Ha jovoheten nem lesz pozi a teszt akkor kivizsgalasra fog kuldni . Remelem hogy baba miatt kesik es azt is hogy meg pici azert nem mutata a teszt . Szoritsatok legyszi 🤞🏻🙏

2018. máj. 8. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!