Miért van az, hogy 18évesen gyereket szeretnék?
Ennyiből lehetetlen megmondani.
Milyen a kapcsolatod a családoddal, szüleiddel? Mit jelentene számodra a kicsi? A barátoddal milyen a kapcsolatotok? (Így akarod jobban összekovácsolni magatokat, esetleg úgy érzed hogy ti már egy család vagytok, kész vagytok erre..)
Meg ugye ott lehet az is hogy beleélted már magad, és ezért nehéz elengedni
En 19 vagyok parom 31. Neki van mar egy 7,5 eves kisfia. En kezdettol kezdve ereztem, hogy tole szeretnek kisbabat, nem is tettunk erte semmit hogy ne legyen. Mind a ketten ugy voltunk ha jonni akar akkor jonni fog. Neki van allando munkahelye, nem is keres rosszul. Szulinapomon derult ki, hogy terhes vagyok. Szuleimmel elunk, igaz nekunk jo a kapcsolatunk. 18 hetes a pici angyalom a szivem alatt. Es mikor elmentem az orvoshoz nekem azt mondta az orvos a leheto legjobbkor jott.
Sajnos nekem volt olyan betegsegem amitol feltunk, hogy termeszetesen nem is lehet (2x korhazba is voltam miatta). Igy az orvosom jobban orult majdnem mint en :D
Jaa es csak most lettunk 1 evesek parommal. Biztos azt hiszik sokan, hogy felelotlenek vagyunk, de mi tudtuk, hogy csak o hianyzik. Igaz mi a kapcsolat elott is ismertuk egymast nagyon regota.
En is voltam ugy hogy negativ volt a teszt es majdnem belebolondultam. Ezek normalis dolgok. En 16-17 evesen mar ereztem a vagyat bar nem banom hogy akkor nem valaltam.
Egy biztos! Akkor vágj bele ha biztos vagy a dolgokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!