Mi ez az őrület a lombik körül?
Lehet, hogy magànyos, ès imàdja a gyerekeket, szeretne magànak egyet. Ennyi idôsen màr ràjött, hogy mi a fontos az èletben. Van ez a remek opció, amivel megvalósíthatja az àlmàt. Lesz egy babàja, akit szeretetben felnevel. Àrt vele valakinek? Nem. Úgy làtszik, csak neked.
Nem az a gyerek lesz az egyedüli apuka nèlkül. Vannak sajnos tragikus esetek, ahol apuka elköltözik a mennyorszàgba, vagy csak elhagyja a csalàdot szimplàn. Ott is egyedül marad az anyuka a gyerekkel. Nem ideàlis, mert persze mindenkinek az az ideàlis, hogy reggel 8-tól dèlutàn 4ig dolgozik hètköznap anyuka ès apuka, addig a gyerek(ek) ovi/suli, aztan este együtt boldogsàgban ès harmóniàban a csalàd. Szèp elkèpzelès, csak sajnos az èlet sokszor nem ilyen. Ameddig van kit szeretned ès van aki szeret, addig az szàmít. Nem màs.
Mennyi az az "ennyi"? Én még nem találkoztam ilyennel, pedig jó ideig jártam a Kaáliba és azon kívül is sok lombikos ismerősöm van. Kivétel nélkül mindegyik a párjával járt a kezelésekre. Nem mondom, hogy nem létezik ilyen nő, de elenyésző lehet a számuk.
Nekem egyébként semmi problémám velük. Nem ez az ideális, de lehet hogy jobb helye lesz nála egy babának, mint másnál, ahol két szülő van.
Örülj annak, hogy neked megadatott, hogy van egy párod, akivel közösen tudtok gyermeket vállalni.
Van, akinek ez nem adatott meg, de gyermeket attól még szeretne. És mivel a nők nem érnek rá a végtelenségig várni a gyermekvállalással, így vagy még időben bevállalják a lombikot, vagy soha a büdös életben nem lesz gyerekük.
Szerintem ez még mindig sokkal jobb, hogy valaki tudatosan gyermeket vállal, még ha egyedül is, mint amikor a sok fogyatékos hülye nyakra-főre szüli a kölyköket, akiket aztán fel sem tud nevelni.
Két nőt ismersz, és ki kellett írnod ezt a kérdést? Ennek aztán sok értelme van. Miért ne lehetne gyerekek valakinek, csak mert nem jött össze a párkapcsolata?
Én egy ilyennel nőt sem ismerek, sőt szerintem nálunk csak házasoknak csinálják meg a lombikot, de a házasság sem garancia semmire. Ha elválsz, ugyanúgy egyedül fogod nevelni a gyereket.
Én több olyat ismerek, akiknek szétment a kapcsolata, és nincs a képben vagy csak keveset az apuka. Ez van, ettől még lehetnek boldogok.
Nem tapasztaltam semmiféle őrületet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!