Egy hetes terhes vagyok vagy, hogy számoljuk?
Figyelt kérdés
Ha egy hete volt beültetésem (5 naposakat kaptam vissza) és sikerült akkor egy hetes terhes vagyok? Vagy ezt a leszívástól számoljuk? :)2018. ápr. 22. 21:32
1/5 anonim válasza:
Akkor kb. 4 hetes vagy. Egy hetes terhesség nincs, mert az utolsó menstruációtól számítják a terhességet.
2/5 anonim válasza:
Utolsó menzesz első napjától kell számolni, a megtermékenyítés módjától függetlenül.
3/5 anonim válasza:
Nekem a lombiknal attol a naptol kellett szanolni, amelyik nap elkezdtem szurni a menopurt. Februar 25 volt ugyan az utolso menstruaciom elso napja, de marcius 2-an kezdtem a stimluaciot, igy mindig azt kellett mondanom, a kiskonyvbe is az keeult be.
Kerdezd meg a dokidat, vagy majd magatol o is mondja hogy ez esetben hogy lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt nem tudtam :) utolsó oké majd megkérdel, ha megyek vérre :)
2018. ápr. 23. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!