Hogyan kell használni a PG53 mikroszkópot?
Alapvetően az a kérdés, hogyan tegyem a lencsére a kenetet.
Tudom, hogy reggel minden előtt a legjob és 1/2 órát kell száradni hagyni. Befolyásolhatja az eredményt, ha túl sokat teszek a nyálból, vagy ha kicsit "habosabb" lesz?
A ciklus.hu alapján ma kellene lenni pé-nek. A mikroszkóp azonban -ot mutat. Még csak most kezdtem el használni és nem tudom jól csinálom-e.
Azért szeretném használni, hogy tudjam, kb. mikor van pé.
Persze, hogy nem azért leszek terhes!, hogy használom!, de infónak nem rossz.
4 hónapja próbálkozunk. Tudom, hogy nem hosszú idő, de ha besegítek egy kicsit, azzal nem árthatok.
Nem sok nyál kell hozzá, de javaslom, forgasd el minden irányban a tárgylemezt, mert van, hogy a minta a szélére kerül ( mert a nyál összehúzódik száradáskor)
Nekem amúgy bevált, kb 4-5 napig mutatott nyálból páfrányokat, cervixváladékból pedig egyetlen egy napon ( az pedig az utolsó olyan nap volt, amikor a nyál is páfrányos volt)az volt a pé napja.
Ezt követően pedig amikor megfogant a babám, egyfolytában páfrányokat mutatott a beágyazódás környékétől, azt sem tudtam, mi van. Szóval arra is alkalmas megfelelő használat mellett, hogy a terhességet kimutassa, hamarabb, mint a "rendes" teszt, de ez sem mindenkinek vált be.
Azt tudni kell viszont, ha bármilyen okból van egy kis hormonzavar, a PG 53 már nem megbízható
Előbbi vagyok, csak annyit még, hogy a ciklus.hu egyáltalán nem megbízható, össze-vissza huzigálja a pé-t mert átlagadatokkal számol, és se az ébredési hőd alakulását, se a mészáj-illetve a méhnyaknyák alapján megadott adatokat nem veszi figyelembe, hiába adsz meg mindent.
Ha tudsz kicsit németül, ajánlom az urbia.de nevű oldalt, az tényleg akkorra húzza a pé-t, amikor van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!