Ha a doki azt mondta, hogy 3 hónapot kell várni az naptári hónapot vagy 3 ciklust jelent?
Figyelt kérdés
És ha 3 ciklust, akkor hogyan kell azt számolni? Mert nagyon korai vetélésem volt, és után rögtön volt peteérésem a megszokott időben. Akkor már a 3. peteérésnél mehet vagy 3 mensinek kell lemennie, tehát akkor a 4. peteéréskor mehet csak a babaprojekt?2018. ápr. 27. 10:01
1/6 anonim válasza:
Ha 3 hónapot mondott, akkor az szerintem naptári hónap. Ha ciklusra gondolt volna, remélhetőleg azt mondta volna. De sajnos ebben nem lehetsz biztos, próbáld meg megkérdezni, hogy mire gondolt pontosan. Szerintem hívd fel, ha lehet.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg ciklusra gondolt. De tök mindegy, a 3 ciklus is túlzás. Legújabb szakirodalom szerint teljesen indokolatlan vetélés után hónapot várni, ugyanis minél hamarabb teherbe esel, annál kisebb az esélye, hogy ismételten elvetélsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doki, hogy ha nem várom ki a 3 hónapot, nagyobb az esélye egy újabb vetélésnek :(
2018. ápr. 27. 11:05
4/6 anonim válasza:
Nagyon korainál, ha nem kellett műszeres beavatkozás sem, szerintem hajrá. Így is a 3. ciklusod ez. Nekem csak 1 ciklust kellett kihagynom. 6 nap késéssel, pozitìv tesztek után jőtt meg.
5/6 anonim válasza:
A 3 ciklus mindenkep hosszu. Vard meg az elso menstruaciot es aztan hajra. Nekem is korai vetelesem volt ev elejen es az orvos azt mondta, hogy teljesen regeneralodott a szervezetem es nem kell varjunk az ujabb terhessegel.
6/6 anonim válasza:
Szia.Nekem ugyanebben a ciklusban 3 hónapot mondtak.Most múlt el az első menzesz,és még kettőt kivárok,de nagy nehezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!