Szerintetek babát várok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 2 hónapja szedem a trimeszter vitamint! Ebben a hónapba az ovulácio előtt is voltunk egyutt 4 napig meg utan is 4 napig együtt.. Hasam alul kicsit feszül. Nem tapasztaltam barnás folyást. Sokat járok pisilni is. Mellem kezd fájni.. Szerintetek lehet hogy babát várok? Mikor teszteljek?#Mano31
2018. ápr. 26. 16:04
1/8 anonim válasza:
Akkor tesztelj, ha késik. Amiket leírtál ugyanannyira utalhatnak terhességre, mint amennyire nem. Ebbôl ne indulj ki.
2/8 anonim válasza:
Késik már a mensid? Mikor volt az ovu? A tünetek jók, de ez még lehet bármi! Várd meg mig késik aztán tesztelhetsz! Drukkolok
3/8 A kérdező kommentje:
Ovuláciom április 18 volt. Elvileg 6 nap múlva kell hogy megjőjőn. Múlt hónapba is csúszott...
2018. ápr. 26. 16:15
4/8 anonim válasza:
Második vagyok: akkor viszont azt mondom nagyon koriak a tüneteid! Ilyenkor még nincs is tünet! Drukkolok neked de max a nem várt napján tesztelj! Elöbb felesleges!
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Kőszönöm.
2018. ápr. 26. 16:21
6/8 anonim válasza:
Most vagyok 8 hetes terhes és csak a melleim fájnak.
Volt időszak amikor görcsösen akartam akkor mindenféle tünetet beképzeltem,utána belefárdtam mondom majd jön amikor akar ès hogy most összejött semmit nem éreztem,azért teszteltem mert késett 3 napot.
7/8 anonim válasza:
Sajnos ezekből nem lehet megmondani, ha késik (nagyjából lődd be kb mikor) akkor tesztelj. Sajnos peteérés után maximum 24 órával lehet teherbeesni, mert a kiszabadult petesejt maximum 1 napig életképes, de inkább kevesebb ideig. Inkább peteérés előtt 1 héttel kezdjetek együtt lenni 2 naponta.
8/8 anonim válasza:
Az ovulàciod 8 napja volt. Ha össze is jött a baba a beàgyazodàs még meg sem történt illetve fejeződött be. És ezek miatt még semmi tüneted nem lehet. (Csak 1 megjegyzés,nekem soha nem is volt semmi a pozitív teszten és a mensi kimaradáson kívül)
Kicsit lazulj el és ne figyeld magad ennyire.
Ha kb 6 nap múlva nem jön meg talán tesztelhetsz.Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!