Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy babát várok?

Lehetséges hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Az utolso menstruaciom elso napja 12.03.(decemberbe volt)

Ha 28napos ciklussal szamolom akkor mar parnapja kesik.A hashorcs,hanyinger,mellfeszules most is van mint minden havi verzesem elott,es minden percben azt erzem hogy megfog jonni,de csak feher valadek jon.A gorcseim mindig nagyon erosek minden honapban es most sem gyenge,de "tulelem".

A derekam szokott meg fajni minden havim elott,mint egy jelzes hogy kb: "figyelj csak par perc es kezdodik a szenvedes".

Fajt is tegnap meg elotte valo nap is,de semmi.December kozepe tajan voltunk egyutt parommal parszor vedekezes nelkul.

A teszt vajon kimutathatja mar hogyha van baba?

2018. jan. 3. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem 28 napos ciklussal kell számolni, hanem annyi nappal ahány a te ciklusod. Ha 30 akkor annyival, ha 35 akkor annyival.
2018. jan. 3. 11:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Hat azzal tisztaban vagyok,csak hogy altalaban valamikor 28,29,30,31napra jon meg,ezert gondoltam a koztes idot irom.
2018. jan. 3. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
én is azt hittem megjön, vártam, de semmi, aztán pozitív lett a teszt
2018. jan. 3. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

Mivel minden tüneted olyan, mint mielőtt menstruálni kezdesz, nem értem végül mire alapozod a terhességed tényét?

Tesztelj.

2018. jan. 3. 11:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Mert ismerem annyira magamat hogy tudjam,hogy a masodik erosebb gorcs utan megszokott jonni,es mar napok ota gorcs van,ver nincs.Es mar bocsanat de a kerdes az volt hogy lehet e baba,nem kioktatast szeretnek.Egyebkebt meg sok notol hallottam hogy a havi "tunetek" megvoltak de semmi mas.
2018. jan. 3. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem 3 nap késésnél simán kimutatta, és nekem is volt pms tünet terhesen.
2018. jan. 3. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Ha annyira ismered magadat, akkor nem itt kérdeznéd, szerintünk mi van.

És érthetetlen, ha terhesnek érzed magad, miért nem tesztelsz.

Talán mégse ismered te annyira magadat.

2018. jan. 3. 11:56
 8/12 A kérdező kommentje:
És valamifele folyasod volt?
2018. jan. 3. 11:57
 9/12 A kérdező kommentje:
De,csak tudod nem voltam meg terhes,mindig vigyaztam,fogalmam sincs errol,hiaba olvasok el 100oldalt Tapasztalatra lennek kivancsi. :)
2018. jan. 3. 11:59
 10/12 anonim ***** válasza:

7-esnek igaza van....ha nem is szépen írja

Nem kell hozzá semmi tünet, hogy lehess terhes.. (Nekem sincs a mensi elmaradásán kívül azóta aem más ( 16. Hétben vagyok)

2018. jan. 3. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!