Lehetséges hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Az utolso menstruaciom elso napja 12.03.(decemberbe volt)
Ha 28napos ciklussal szamolom akkor mar parnapja kesik.A hashorcs,hanyinger,mellfeszules most is van mint minden havi verzesem elott,es minden percben azt erzem hogy megfog jonni,de csak feher valadek jon.A gorcseim mindig nagyon erosek minden honapban es most sem gyenge,de "tulelem".
A derekam szokott meg fajni minden havim elott,mint egy jelzes hogy kb: "figyelj csak par perc es kezdodik a szenvedes".
Fajt is tegnap meg elotte valo nap is,de semmi.December kozepe tajan voltunk egyutt parommal parszor vedekezes nelkul.
A teszt vajon kimutathatja mar hogyha van baba?
2018. jan. 3. 11:40
11/12 A kérdező kommentje:
Értem.Koszonom szepen. :)
2018. jan. 3. 12:42
12/12 anonim válasza:
Nekem is03án volt az utolsó mensim, 28naposak a ciklusaim, és nekem is PMS tüneteim vannak már napok óta. hétvégén tesztelek ha addig nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!