Kócoska12 kérdése:
Szerintetek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A hónap elején 4x voltunk együtt a párommal megszakításossal. Mikor eltelt a 15 nap, teszteltem. Negatív lett. 10 napja is megszakításost alkalmaztunk. Még nem teszteltem. (3 hónapja a gumi felhúzása előtt megszakításost alkalmazunk. Eddig nem volt semmi gond.) Ez az 5ödik napja, hogy meg kellett volna jönnie. Egyébként semmi terhességi tünetem nincs, de viszont 6 napja vannak néha görcseim, tegnap fájt a fejem, fáj a derekam ugyancsak 6 napja. Tudtom szerint a beágyazódás 7-10 nap, tehát nem attól vannak a görcsök. A hónapban kicsit idegesebb is voltam, mert a szüleimmel össze kaptam párszór. Kérlek segítsetek! Válaszaitokat előre is köszönöm.2018. ápr. 24. 08:24
11/15 A kérdező kommentje:
1x vettem be tablettát. Nem fogamzásgátlóként használom.
2018. ápr. 24. 10:20
12/15 Nisse válasza:
A teszt előtt semmi biztosat nem lehet tudni, sajnos. Vagyis lehetne, elvileg, de az annyira bonyolult és drága, hogy nincs értelme. Sóval várd ki a tesztig a dolgot.
13/15 A kérdező kommentje:
Ma csinálok tesztet, gondolom 11 nap után is kimutatja, ha terhes vagyok.
2018. ápr. 25. 07:30
15/15 A kérdező kommentje:
Van akinek kimutatja. Szervezettől függ. Megcsináltam és negatív. De elmegyek orvoshoz is, mert egyébként is nagyon rendszertelenűl jár. Pedig már nem tizen éves vagyok...
2018. ápr. 25. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!