Együttlét 2 hete volt ma pontosan Eddig csak negatív tesztejeim voltak. Reggel tesztelek egy utolsót Ha negatív akkor már biztosra vehetem hogy nem vagyok terhes? Vagy meg korai a tesz? Ciklusaim teljesen változó.
Értem azért várok még egy hetet és újból tesztelek
Igen sajnos olyan régen voltunk együtt utoljára ritkán tudunk találkozni munkájából kifolyólag ...
De ez nem ide tartozik szerintem
Köszönöm a válaszokat a többieknek
Na egy dolgot tisztázzunk! Peteérés csak azoknak van középidőben akiknek 28 napos a ciklusa! Ezt azoknak írom akik a szigorúan 2 héttel aktus után tesztelj szöveget fújják!
Kedves kérdező! Peteérés a következő ciklus első napja előtt 14 nappal van. Lehet előbb is illetve később, de általában a 14 a mérvadő! Tehát ugye ha kapásból egy 30-33 napos ciklust veszünk alapul meg is dőlt a 2 hetes elmélet! Azt szokták ajánlani hogy a leghosszabb ciklust vedd alapul és aszerint tesztelj! Esetedben érdemes lenne hőmérőzni vagy lh tesztet készíteni. Sajnos neked valószínűleg mindig máskor van peteérésed! Így nehezebb teherbe esni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!