Kèmiai terhessèg esetèn mikor jön meg a menstruáció?
Na hát erre nincs szabály, sőt van missed ab is, azaz nem lökődik ki a ki nem fejlődött embrió és műtét kell.
De amúgy maga a kérdés is fura nekem....honnan tudod biztosra hogy kémiai? Orvos eszedbe jutott hogy esetleg megnézhetne uh-gal?
2018. ápr. 19. 10:00
A kémiainál nincsen missed ab.Az már vetélés.
Azért kémiai mert mensivel ürül. Hát pár nap késéssel max megjön.
2018. ápr. 19. 10:05
3/12 A kérdező kommentje:
Orvoshoz mèg csak ma kèrek időpontot, soha nem volt mèg ilyenben rèszem. A missed ab az az elhalt terhessèg ugye? Akkor is csökken a hcg?
2 hete estem át rajta. Én naivan életem első halvány de egyértelmű pozitív tesztjénél bele értem magam nagyon, főleg mikor a harmadik is az lett. Elkezdtem barnázni húsvét hétfőn és futottam az ügyeletre, ahol közölték, hogy nem vagyok terhes. 3 nap késéssel és sok barna folyással megjött a 29 napon. Most épp az ovulációmat várom a 16, napon....
2018. ápr. 19. 10:40
#2 vagyok. Nekem volt missed ab-om elhalt terhesség miatt, azért tudom bizton mondani, hogy nem, akkor nem csökken!! Még a műtét után egy héttel is erős pozitív volt a teszt, utána kezdett halványodni. Még tüneteim is voltak akkor. 6 hét 4 naposan volt a műtét.
2018. ápr. 19. 10:57
2., az hogy NEKED így volt tudod nem azt jelenti hogy az akkor egy általanos dolog ami úgy van mindenki másnál is. Ezt jó megtanulni hogy a "nekem igy volt" nem jelenti azt hohy "ez csakis igy lehet".
Szóval. Csökkenhet a hcg de nem minden szervezet löki ki a petezsákot. Ha nem lökődik ki, akkor kell műtét.
2018. ápr. 19. 11:07
Utolsó! A kémiai terhesség azt jelenti, hogy valamiért nem sikerül a beágyazódás és menstruációval kiürül. Nem jut el a petezsákig sem, érted??? A kémiai terhességet nem lehet ultrahanggal igazolni, csak a pozitív teszt, ami arra utal, hogy volt. Ha valaki nem tesztel, nem is tud róla mi történt....
2018. ápr. 19. 11:20
8/12 A kérdező kommentje:
Jajj remèlem azèrt nem kell műteni, nagyon beparáztam, hètfőre kaptam időpontot dokihoz. Az èrzèkenyebb fajta tesztek mèg most is kimutatják, halványan, pedig nem tartogattam előtte a pizsit. Mindjárt csatolok kèpet is.
9/12 A kérdező kommentje:
[link]
Ilyen most. Pedig ennèl sokkal erősebb volt kèt napja.
Mióta késik? Igen halvány, de pozitív. Az előzőek tényleg jóval erősebbek lettek? És mikor csináltad őket?
Ha tényleg fokozatosan halványul, akkor sztem meg fog jönni.
2018. ápr. 19. 15:49
Kapcsolódó kérdések: