16 napja késik. Többi lent?
Sziasztok:) Tudom tudom, húzzak el orvoshoz, megyek is, csak kíváncsi vagyok volt-e már valakivel hasonló.
23 éves vagyok, eddig mindig napra pontosan megjött a menzeszem. Októberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését, utána is minden rendben volt a menstruációmmal. Most 16 napja késik, viszont azóta folyamatosan jelen vannak a tünetek (mellfeszülés,alhasi fájdalom, fáradtság). Négy terhességi tesztet csináltam, mindegyik egyértelműen negatív. Gondolom ha baba lenne már kimutatta volna a teszt. Esetleg valami tipp mi lehet a gond?
Szia :)
Lehet hogy stresszes volt a mostani időszakod, a frontok miatt is késhet, esetleg ciszta?
Szia!
Tényleg menj el dokihoz.
Évekkel ezelőtt ugyanígy jártam, hogy kb. fél évvel a fogamzásgátló abbahagyása után elkezdett nem megjönni.
Kiderült, hogy cisztáim vannak.
Engem végül egy gyógynövényes készítmény rakott helyre amit a nőgyógyász ajánlott.
Mindenképp menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!