Fiatalon szülő anyukák mesélnétek arról, hogy hogyan tudtátok megteremteni a körülményeket a babának? Gondolok itt pénzre, házra, iskolára (aki még esetleg nem fejezte be).
Itt a gyakorin a fiatal anyukák 80%-a már tudja hova (saját lakásba), jó fizetésbe vállalni a babát, sőt 14 éves koruk óta együtt vannak és erről álmodtak. Szóval ez egy gazdag ország.
De visszatérve a való világba, vagy vidéken Pusztaszörcsög külsőn lakik, ahol 2 milla egy kertesház és hát a család összedobta neki, vagy örökölt, vagy anyukáéktól leválasztva és kialakítva egy szoba-konyhába szülik.
Nagyon kevés olyan van, amelyik ténylegesen olyan gazdag családba születik, akik szülei tapsolnak ahhoz, hogy kicsi lányuk 20 évesen babázik és ezt egy lakással jutalmazzák neki. Az, hogy a srác mit visz bele a már meglévő anyagi helyzetbe, az csak egy grátisz.
En 17 evesen estem teherbe...egy honappal a 18.szulinapom elott szultem.
A masodikat alig 20 evesen.
Erettsegit es szakmat csinaltam a gyerek/gyerekek,majd plusz munka mellett.paromnak volt mar szakmaja akkor,de o is nekiallt az erettseginek estin,majd technikumnak utana.kozben dolgozott es a szakmaiban maszekolt.
Egy fillert nem kaptunk szuloktol,az idejukkel tudtak segiteni.vigyaztak a gyerekekre ha kellett.
A nagy par honapos volt mikor alberletbe koltoztunk.
Kemeny volt,de megerte.sikerult sajat lakasra osszegyujteni a penzt alberlet mellett.mindenunk megvan.kellett ugyan 9 ev hozza,es sok sok aldozat.de itt van,sajat lakas,auto hitel nelkul.
A kicsi 2 eves,es semmivel nem kap tobbet mint a nagyok.semmivel nem jobb neki,mint a nagyoknak volt.
20 évesen szültem tervezettem 3 éves kapcsolatba. Párom akkor már dolgozott, én tanultam és a családi vállalkozásba is be voltam jelentve, is kaptam gyed-et. A szüleimmel élünk együtt, de nemsokára költözünk. Örököltünk egy lakást. Suli mellett én is dolgoztam de nem sokat, csak egy nyáron át, az elég is volt arra, hogy megvegyünk mindent a babának (300 ezerből megvettünk mindent).
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!