7 hetes terhes vagyok, elmondjam már Anyukámnak?
Régóta tervezzük a babát, a családban még nincs baba, Anyukámnak ő lesz az első unoka és nagyon vágyik már rá.
7 hetesen már elmondjuk neki, vagy várjam meg azt a bizonyos 12 hetet,mikor már biztos lesz minden?
Én is küzdök, minden nap mással, hányinger, émelygés.
Anyukám 80 km-re lakik, szóval csak karácsonykor fogunk találkozni. Telefonon szoktunk beszélni heti 1-2x.
Beszéljétek meg a pároddal, hogy kinek mikor szeretnétek elmondani.
Mi a szülőknek a 9. héten mondtuk el, mindenki másnak a 12. hét után.
A párom szülei már tudják, mert ő másnap elmondta nekik. És mire megkértem este, hogy ne mondjuk rögtön el, mert még korai, addigra ő már vigyorogva mondta, hogy szólt az Anyukájának, hogy nagymama lesz.
Szóval ezt a poént már ellőtte. :)
Mi elmondtuk. Terhességi teszt után fél nappal kb., de nálam gondok is voltak és a tanácsát kértem, ill., hogy nála volt-e ilyen, nagyon jó a viszonyunk. Nem telefonban akartam... (Poénból akartam venni neki egy nylon otthonkát és egy dauer vizet. :D De nem jött össze sajnos.)
Az anyósomék pár nappal később tudták meg, amikor már jártam orvosnál, bár a terhesség nem volt még 100%, mert UH-ja nem volt, csak kézzel vizsgált.
Egyébként nem nagyon tudtam volna titkolni, mert sűrűn találkozunk, rosszullétek gyötörtek, stb...
Meg, ha beteg volt a családban azt igyekeztem elkerülni.
Kicsit feltűnő lett volna, ha különösebb indok nélkül nem megyek el a családi ebédekre.
Ha a párod szülei tudják már, akkor szerintem érdemes lenne elmondani anyukádnak is, úgy "illene". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!