Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem lett peteérésem a Clostitó...

Nem lett peteérésem a Clostitól, később még lehet napok múlva vagy ne is álmodjak róla?

Figyelt kérdés
Inzulinrezisztenciám van,diétázok,fogytam 8kg.Menzim régóta nincs Norculuttal hoztak meg és most vagyok a ciklus 17napjan tegnapelött voltam dokinál de semmi....később még esetleg lehet vagy abszolút nem lesz már ettől az egy doboztól amit kiszedtem?tovább nem szedem egyenlőre mert kaptammetformint azzal próbálkozunk és rendeltem inofolicot is hátha.esetleg volt vki aki ek késöbb lett peteérése?
2018. ápr. 13. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem a második hónapban volt csak tőle és akkor sikerült is a pici .
2018. ápr. 13. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Amíg a hormonjaid nincsenek rendben, nincs normál ciklusod nem is szabad clostizni.
2018. ápr. 13. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne csüggedj! Nekem az orvos emelte a Clostilbegyt adagot, azt követően estem teherbe. Ügyes vagy, hogy ennyit fogytál. Maradj folyamatos kapcsolatban az orvossal, ne add fel!
2018. ápr. 13. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok,jó lenne ha rendbejönne már a menzim.már az aviva tornán is gondolkodtam..és sokjót olvastam az inofolicrol.remelem ezek már elkezdenek valamennyire hatni...és bizom benne hogy rövid idö alatt összejön a baba
2018. ápr. 14. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!