Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Corax ovu tesztrôl vélemény?

Corax ovu tesztrôl vélemény?

Figyelt kérdés
Gabrielt szoktam használni, de most csak ez volt. Valakinek van vele tapasztalata? Pl. túl érzékeny, vagy nem eléggé stb...
2018. ápr. 9. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Jófogáson 65Ft/db kapsz és nagyon jo megbizható!
2018. ápr. 9. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 9. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én írtam ki a múltkor. Nagyon gyenge a corax szerintem semmire való! Az xpect szépen mutatta az ovut, 27.én volt ovum, éreztem az ovufájdalmat is, ráadásul tegnap meg ma is pozit teszteltem de ma megjött a nemvárt. Kémiai terhesség lehetett. (Csak 27.én voltunk 1ütt a férjemmel. )

Számomra a one steppes ovu tesztnél és a one steppes terhességi tesztnél nincs jobb. Érzékenyek és piszok olcsók. (Rendeltem one step teszteket akkoriban de ovuig nem jött meg a rendelés azért vettem coraxot és a másikat is.)

2018. ápr. 9. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2018. ápr. 10. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha nem mutatott pozitívat, elkezdtem aggódni hogy nincs peteérés. Doki megnézett uh-n és megnyugtatott, van. Mondjuk én azóta felhagytam az ovutesztekkel, csak idegeskedtem miatta
2018. ápr. 10. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!