Mit gondoltok erről a tesztrol? Minek vennétek a helyemben?
Szia,
nekem januárban volt predictor early-vel 2 hasonló tesztem, lehet, nekem száradás előtt is jobban látszott kicsivel mint neked a képen. Sajnos nem lett baba, mert rá 2 napra megjött akkor. Azután nem is teszteltem többet ilyen teszttel, mert állítólag már 3-4 nappal a menstruáció előtt kimutathatja a babát, viszont kémiai terhesség is bármikor fent állhat, vagy elkezdődik valami, de végül nem lesz belőle semmi... Na meg sokat olvastam utána, hogy sokszor fals eredményt is mutathat és sokszor ott a halvány 2. csík. (Utánajártam amúgy, hogy kb. 6-os érzékenységű ez a teszt)
Egyébként késik már? Mikor kellene megjönnie? Én a helyedben tesztelnék másmilyen teszttel is, mert én ebben nem bíztam. Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!!! :)
Nekem negatívnak tűnik. Az elsőn semmi sem látszik. A száradás után mit jelent? Idő után? Mert ugye idő után már nem érdemes nézni, mert az csak fals eredmény.
De egyébként a másodikon sem csíkot látok, hanem a helyét, ahol ki kell jönnie a második csíknak.
Ha nem jött meg, amikor kellett volna, akkor pár nap múlva csinálj másik tesztet. Esetleg más fajtát.
Én nem mernék mérget venni hogy 100% hogy nincs baba.Én múlthóban teszteltem Predictorral,de nekem teljesen hőmező volt.És valóban nem voltam terhes mert megjött.
Hanyadik dpo-n vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!