Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki meg tudná magyarázni?

Valaki meg tudná magyarázni?

Figyelt kérdés
Miért írjak itt ilyen sokan, hogy tabletta mellett estek teherbe? Én is tablettát szedek, de el nem tudnám képzelni, hogy ha mindent úgy csinálok mint eddig, akkor ez hogy lehetséges. Sokan azt írják, hogy mindent úgy csinálnak mint eddig, nem gyengítette semmi a hatását, nem hagytak ki egy szemet sem, akkor mégis hogy lehetséges?
2018. ápr. 8. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

A tabletta mellettük volt az éjjeliszekrényen:-D

Amúgy meg jó kifogás sose rossz.

2018. ápr. 8. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 1 a fele kamu hogy ennyire sokan az mellett esnek teherbe.Maskulonben minek szedik akkor. 2. Tenyleg elofordul hogy valami miatt nem ugy hat a tabletta es terhes lesz de ez nem egy mindennapos dolog.

Ugy hogy valaki ezzel a szoveggel inkabb csak el akarja a problemat maga felol haritani. Hogy o mar pedig rendesen szedte es lass csodat meg is terhes lett.

Nekem ez a meglatasom.

En huvely gyurut hasznalok. Kevesebb benne a hormon mint a tablettaba. Meg se estem teherbe eddig.....

2018. ápr. 8. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A tabletta se 100 biztonságú.

Emellett sokan nem is ugy szedik, hogy a maximális hatásfokon legyen.

2018. ápr. 8. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Én 16 éves koromtól szedtem és 30 voltam amikor abba hagytam azért mert babát szerettünk volna.Soha nem estem teherbe mellette pedig azért ez 14 év gyógyszer.És voltam beteg és antibiotikumot is szedtem. Abba hagytam és most terhes vagyok.

Biztos van olyan,valami kivételes eset amikor terhes lesz valaki mellette.De én személy szerint nem hiszem el 😂

2018. ápr. 8. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a gyogyszer szedése mellett estem teherbe. Beteg voltam. Antibiotikumot szedtem. Az kiütötte a gyogyszer hatását.. és hát fene se gondolta volna hogy pont akkor sikerül. Csak a gyogyszerek miatt sajnos nem maradt meg.. Most viszont hogy tudatosan akarjuk...nem jön.
2018. ápr. 8. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szedtem gyógyszert csak nem bírtam, viszont egyszer aggódtam.. A ciklusom elején antibiotikumot kellett szednem és persze evidens, kiegészítő védekezés kell mellé. De pont az első hétre pl kihagyott tablettánál is azt írja, hogy az eset előtti együttlétek ellen védelmét veszíti, az meg ugye megtörtént, gondolom a spermiumok hosszabb életben maradási idejük miatt. Amúgy nem lettem terhes.
2018. ápr. 8. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy nő időpontot kér az orvosától mivel megint terhes lett.

Orvos: Hogy lehet az hogy maga újra terhes lett fogamzásgátló gyógyszer szedése mellett?

Nő: Nemtudom doktor úr pedig a férjem tényleg rendszeresen beveszi minden nap.

😉😎

2018. ápr. 9. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!