Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Lehetnek ezek...

Lehetek terhes? Lehetnek ezek tünetek?

Figyelt kérdés
2 nap múlva kellene megjönnie, viszont 2 napja nagyon rosszul vagyok, mindentől hányok vagy hányingerem van. A hasamban gyengeséget érzek alul, valamint teltséget. Nem rontottam el semmivel a hasam, ugyan azt szoktam enni mint párom csak kisebb adagban. 5 éve megszakítással vagyunk együtt eddig sosem volt gond. Igaz ebben a ciklusomban 3 alkalommal kétszer is összebújtunk. Ami elbizonytalanít a dolgokban hogy pénteken voltam dokinál aki egyből kérdezte hogy menzeszem renben van e, mondtam hogy igen, szerinte csak diétáznom kell akkor. Nem is gond, csak itt van vasánap holnap menni kellene dolgoznom és szinte ugyan úgy kelek, össze tettem a két kezem hogy ma reggel meg tudtam inni a kávémat. Viszont ilyenkor úgy tudom még nem lehet tünet. Hullámokban jön rám a rosszullét, s ha menni kell nincs mese, pedig már van hogy nincs mit hánynom. Donperidont írt a doki fel, szerintetek lehetek terhes? Vagy a doki elültette a bogarat a fülembe? De akkor miért vagyok még mindig beteg? Hasam nem fáj, lázas nem vagyok.
2018. ápr. 8. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi teszt aztán kész.
2018. ápr. 8. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha terhes is vagy,még semmiféle tüntetet nem érezhetsz.

Egész biztos,hogy nem terhességtől hánysz.

De pár nap múlva tesztelj azért,ha gondolod.

Ha kétszer egymásután szexeltek úgy,hogy nem vizel 2 aktus között a párod,akkor elég nagy esély van a terhességre.Én még úgysem merném bevállalni,hogyha pisil a barátom 2 numera között,de te tudod.

2018. ápr. 8. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes, hisz nem védekeztek.

De! Ilyen korán nem nagyon van terhességi tünet, ha terhes vagy. Sőt, a hányinger, mint terhességi tünet jellemzően inkább a 7. terhességi héttől szokott előfordulni. Neked meg már akkor hetek óta késne a vérzésed.

Viszont mi sem egyszerűbb, csinálj terhességi tesztet.

De valószínűbb, hogy elkaptál egy hányós vírust.

2018. ápr. 8. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Most jöttem ki egy hányós virusból. Azon kivül, hogy hánytam, semmi nem volt. Lehet nálad is ez, de csinálj egy tesztet s megtudod.
2018. ápr. 10. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!