Másnál is így van aki babát szeretne? Mennyire normális ez? Részletek lent.
Szóval pár hónapja próbálkozunk a kis teson.
Ciklusom első felében, mondhatni tök jól elvagyok. Majd mikor az ovulációs napok következnek és utána egyszerűen "megőrülök" akaratom ellenére figyelem a tüneteket, hiába tapasztaltam már ki h a szúrkálások meg mell feszülés stb tünetek nem jelentenek semmit, mert máskor is volt és mégis megjött.
Ti h bírjátok ki h nem gondoltok rá?! Vagy nem olyan gyakran.
Közben csinálom természetesen a dolgaimat, háztartás, gyerekek elrendezése stb. De valahogy mégsem tudom teljesen elterelni a gondolataimat.. Kb 10 dpo-tól elkezdek tesztelgetni (vaterás)
És áhh.. 😂 😀
Szóval értitek... Ciklus első felében nem is gondolok rá, majd ovulációtól nem várt napjáig rá vagyok görcsölve. Pedig nem akarom. Veletek is ez van??
Akkor én sem vagyok normális ezek szerint, mert ugyanígy ézek :) szintén 3.-at szeretnénk 4. hónapja próbálkozunk! Mikor megjön mindig úgy vagyok vele, hogy nem baj, hát majd jön úgyis, de ciklus vége felé azért motoszkálnak bennem a gondolatok :) főleg úgy, hogy nekem a nem várt körül mindig hányingerem is van, de amikor terhes lettem akkor is volt így tényleg nem tudhatom mi lesz :D
Pedig nyilván van dolgom, de nekem ez akkor is egy nagy dolog, és igenis eszembe jut sokszor!
Igen utolsó, velem is ez van dettó :D
Ha megjön akkor én is úgy vagyok vele h nem baj majd sikerülni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!