IR-es, PCOS csajok akik szedtétek a Clostit lett peteérésetek tőle?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve nincs menzim ezáltal peteérés sem.Most Clostival 5x2 szem próbálkozunk.9.napon vagyok és semmi sincs.le vagyok törve.Doki szerint még lehet....de nem bizok benn.Nektek volt ilyen hasonló eset?2018. ápr. 6. 13:28
11/13 anonim válasza:
Sok gyakorlatot megtalalsz belole youtubeon rtl klubos, tv2-os, egyeb interjukbol, csak rovid ideig jatszak be, de kezdetnek mar kb. 8 kulonbozo gyakorlatot meg tudsz igy tanulni, ami akar eleg is lehet. Intenziven a ciklusod elso feleben erdemes csinalni ovuig, de sarokra huppanni akkor sem kell, a ciklus masodik feleben pedig sokkal lazabban, a belso izmok szoritasa es sarokra huppanas nelkul (utobbiak segitenek meghozni a menzeszt, ezert nem szabad babara varasnal. 2-3 naponta erdemes ismetelni a konyv elejen leirtakat betartva. A peteerest segito gyakorlatokat meg lehet tanulni konyvbol is az alapgyakorlatok alapjan szerintem (nekem legalabbis sikerult), raadasul tobb gyakorlat van atfedesben az alapgyakorlatokkal. A konyvben is irjak, hogy nem kell raadasul mindet megtanulni, az is eleg, ha van par kivalasztott gyakorlat, amit a tobbinel szivesebben csinalsz, azokat erdemes minimum hetente 2x15-30 percig vegezni.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálom az avivát is :) hátha sikwrül
2018. ápr. 14. 12:08
13/13 anonim válasza:
Szia :) nem tudom hogy még releváns -e a kérdésed, de azért leirom az én történetem.
Nekem van PCOS és enyhe IR. Én 8 hónapig nem menstruáltam, majd elkezdtem a 3as kezelést, és 2 hét után! megjött. Most 28-45 naposak a ciklusaim, ez attól függ, hogy mit mennyire tartok be. Azt hozzáteszem, hogy nekem nincs túlsúlyom, nem tudom hogy neked van - e.
Bár még baba nem jött, de bízom benne hogy hamarosan az is bekovetkezik.
A lényeg: természetes módon is helyrejöhetsz, csak tenni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!