Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki fog tesztelni a hétvégén?...

Ki fog tesztelni a hétvégén? Van valami megérzésetek?

Figyelt kérdés
Én pénteken leszek a 11. Dpon akkor ellövök egy 10es tesztet. Megérzésem nincs, 1x voltunk együtt az elmúlt időszakba de pont jókor, ovu napján.
2018. ápr. 4. 09:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szurkolok kérdező!

Nekünk ez a második próbàlkozós hónapunk,első baba,majd hétfőn tesztelek,ha addig nem jön meg.

Már régóta tervezzük,de most lett adott minden feltétel,már nagyon izgulok,olyan lassan megy ilyenkor az idő:D

Második voltam:)

2018. ápr. 5. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok,Èn hétfőre nem vártam,és szerencsére nem is jött.Pozitivat teszteltem,igaz mar 12napon halvány volt a teszt,de fajt a mellem es meg azóta is faj,görcsöltem is,azt hittem megjön,de mar több pozitív tesztem is van!
2018. ápr. 5. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:
#8-as vagyok, nekünk most sajnos nem jött össze, gratulálok, akinek igen!
2018. ápr. 5. 20:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Teszteltem reggel, még nincs rajta második csík. A holnapi napban még reménykedem.
2018. ápr. 6. 13:54
 15/17 A kérdező kommentje:

A reggeli tesztemen látok 1 nagyon halvány második csíkot. Az alsó teszt reggeli első vizeletes. A felette levőt most csináltam azon nem látok 2. Csíkot, max oda tudom képzelni. Szóval nem tudom. Nagyon korán teszteltem ma vagyok a 11. Dpomon. Holnapra gondolom egyértelműbb lesz ha tényleg pozi a teszt. Van itthon 1 predyctor tesztem is, ha a holnapi tesztet pozinak vélem akkor megcsinálom a predyctort is.

[link]

2018. ápr. 7. 10:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Először nem láttam, de valami tényleg van, szerintem jó lesz ez!

1-es

2018. ápr. 7. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Nekem megjött tegnap, de mint írtam, ettől a hónaptól nem is vártam többet.

Kérdező, neked hogy alakult? :-)

2018. ápr. 9. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!