Ki fog tesztelni a hétvégén? Van valami megérzésetek?
Szia!
Én vasárnapra nem várom:)
Mi sem voltunk együtt sokat,de középidőben igen:)
Szurkolok!:)
én is vasárnap tesztelek
fáj a derekam meg a hasam
kicsit félek is, de ez természetes
Én szombat-hétfő környékére nem várom.
Ez a hónap nekünk is egy kicsit gyászosra sikeredett együttlét szempontjából különböző okok miatt, szóval igazából ettől a hónaptól semmit se várok, szinte esélytelen a dolog.
Megérzésem nincs. Van pár furcsa "tünetem", de inkább a tavasznak és a hosszú, mozgalmas márciusunknak tudom be, nem terhességnek.
De jó lettünk páran, akik egymásért szurkolhatunk! Mindenkinek megy a drukk! :)
Ki mióta próbálkozik? Mi tavaly június óta. Decemberben volt 1 missed abom. Ez a 2. Hónap, hogy próbálkozhatunk. Most összeszedtem valamit, iszonyúan viszketek alul, fáj is. Canestent használok rá. Remélem ez nem rontja az esélyeinket. :/
Mi kistesóval próbálkozunk, egy lányunk már van, ő 3 éves lesz nyáron. Előtte nekem is egy missed ab volt. Ez az első próbálkozós hónap, de már a 35. ciklusnapon tartok, teszt negatív, mensi nincs. Viszont úgy gondolom, késői peteérésem lehetett a 23-34. nap körül, ezért várom szombatra. Fogamzásgátlót szedtem februárig, egy ciklust kivártunk, az 27 napos volt, most meg ez van. Kicsit már parázok, remélem nem borult fel minden annyira, hogy doki hozza helyre :/
A viszketéssel viszont szerintem minél előbb menj dokihoz, nagyon nem jó az ilyenkor :/
Mást nem tudok írni, hogy sajnálom kedves utolsó!
En várom a holnapi napot, bár lehet még korán lesz tesztelni. Október 27.én volt ovum, tehát holnap még csak a 10. Dpon leszek. A kérdésemben elszámoltam. Nekem sok sok vaterás one step tesztem van, azért is merek már holnaptól tesztelni. Mind 3 terhességemnél már a 11. Dpon halvány pozi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!