Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki fog tesztelni a hétvégén?...

Ki fog tesztelni a hétvégén? Van valami megérzésetek?

Figyelt kérdés
Én pénteken leszek a 11. Dpon akkor ellövök egy 10es tesztet. Megérzésem nincs, 1x voltunk együtt az elmúlt időszakba de pont jókor, ovu napján.
2018. ápr. 4. 09:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szombatra nem várom elvileg, de ma reggel negatív vagy predictorral, úgyhogy szerintem nem lesz semmi.
2018. ápr. 4. 11:03
 2/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vasárnapra nem várom:)

Mi sem voltunk együtt sokat,de középidőben igen:)

Szurkolok!:)

2018. ápr. 4. 11:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

én is vasárnap tesztelek

fáj a derekam meg a hasam

kicsit félek is, de ez természetes

2018. ápr. 4. 11:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csütörtök-péntekre nem várom, tegnap teszteltem napközben egy totál negatívat. 😕
2018. ápr. 4. 13:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szombat-hétfő környékére nem várom.

Ez a hónap nekünk is egy kicsit gyászosra sikeredett együttlét szempontjából különböző okok miatt, szóval igazából ettől a hónaptól semmit se várok, szinte esélytelen a dolog.

Megérzésem nincs. Van pár furcsa "tünetem", de inkább a tavasznak és a hosszú, mozgalmas márciusunknak tudom be, nem terhességnek.

2018. ápr. 4. 16:20
 6/17 A kérdező kommentje:

De jó lettünk páran, akik egymásért szurkolhatunk! Mindenkinek megy a drukk! :)

Ki mióta próbálkozik? Mi tavaly június óta. Decemberben volt 1 missed abom. Ez a 2. Hónap, hogy próbálkozhatunk. Most összeszedtem valamit, iszonyúan viszketek alul, fáj is. Canestent használok rá. Remélem ez nem rontja az esélyeinket. :/

2018. ápr. 4. 17:58
 7/17 anonim ***** válasza:

Mi kistesóval próbálkozunk, egy lányunk már van, ő 3 éves lesz nyáron. Előtte nekem is egy missed ab volt. Ez az első próbálkozós hónap, de már a 35. ciklusnapon tartok, teszt negatív, mensi nincs. Viszont úgy gondolom, késői peteérésem lehetett a 23-34. nap körül, ezért várom szombatra. Fogamzásgátlót szedtem februárig, egy ciklust kivártunk, az 27 napos volt, most meg ez van. Kicsit már parázok, remélem nem borult fel minden annyira, hogy doki hozza helyre :/

A viszketéssel viszont szerintem minél előbb menj dokihoz, nagyon nem jó az ilyenkor :/

2018. ápr. 4. 18:08
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 22 hónapos fiam, ő 6 hónap alatt jött össze. Decemberben spontán vetélésem volt, ez most a 2. próbálkozós hónap, szerintem nem sikerült, mert olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni.
2018. ápr. 4. 20:56
 9/17 anonim ***** válasza:
1. vagyok, én már nem tesztelek, reggel megjött. Valószínűleg lemaradtunk a peteérésről, úgyhogy majd legközelebb.
2018. ápr. 5. 12:05
 10/17 A kérdező kommentje:

Mást nem tudok írni, hogy sajnálom kedves utolsó!

En várom a holnapi napot, bár lehet még korán lesz tesztelni. Október 27.én volt ovum, tehát holnap még csak a 10. Dpon leszek. A kérdésemben elszámoltam. Nekem sok sok vaterás one step tesztem van, azért is merek már holnaptól tesztelni. Mind 3 terhességemnél már a 11. Dpon halvány pozi lett.

2018. ápr. 5. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!