Elmúltak a tüneteim, baj lehet?
Ma vagyok 7 hetes, múlt hét elején jelentkezett hányinger, mellfeszülés ami tegnap teljesen megszűnt. Egyedül a hasszúrkálás maradt meg, illetve most jelentkezett derékfájás és oldalba szúrás.. Nagyon aggódom hogy baj lehet, orvoshoz hétfőre van időpontom, nem tudom amit érzek normális-e :(
Szerintetek?
Még az lenne a kérdésem, ha valami baj lenne, a teszt mutatná, tehát halványodna a tesztcsík,
Előbb csináltam, és egyből kijött, erősebb mint a kontroll csík. Vagy ez nem jelent semmit?
Én is felhivtam az orvosom de azt mondta hogy a hasszúrka és émelygés ha enyhül is, attól még tünet és hogy eltűnt a mellfeszülés az nem jelent semmit, pedig pont ez az ami engem nagyon aggaszt:( pedig jó lett volna a héten eljutni hozzá..
Hétfőn megyek orvoshoz :)
Köszönöm a segítséget!
Nekem is sajnos elmúlt minden 1ik napról a másikra. Mellfajdalom, pattanásos arcbőr, álmosság. Boldogan mentem az első uh-ra 8 hetesen. Kérdezte a doki, hogy mizu? Van tünet? Mondtam neki haláli nyugalommal, hogy 2 hete minden tünetem elmúlt. Bajjóslóan nézett. Azt mondta, az nem jó. Megvizsgált és az embrió 6.6 mm volt. Nem volt pulzálás. Pont kb 6 hetes korig élt. Addig amíg volt tünet. Másnap megműtött.
Műtét után 2 héttel még egyértelmű pozi volta a terhestesztem. :(
Reméljük nálad semmi baj nem lesz. De te kérdeztet, tudnod kell, hogy bizony van ilyen is.
Igen, nyilván azért kérdezem mert tudni akarom mi van, és már volt ebben tapasztalatom, ezelőtti terhességem is így ért véget; elmúltak a tüneteim, rá két napra elkezdtem vérezni.
Most azért vagyok tanácstalan, mert azóta visszajöttek a tüneteim (tegnap), de nem vészesek, nem olyan mint eddig volt
Mellfájdalom hol van, hol nincs, hányinger folyamatos de lehet a túlzott aggódás miatt
Görcseim nincsenek, nem vérzek, de az hogy három napig teljesen megszűnt minden nagyon aggasztó számonra... :(
Mindegy, hétfőn kiderül mi van, majd megírom ide is.
Köszönön szépen hogy írtál, minden válasz hasznos volt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!