Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmúltak a tüneteim, baj lehet?

Elmúltak a tüneteim, baj lehet?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 7 hetes, múlt hét elején jelentkezett hányinger, mellfeszülés ami tegnap teljesen megszűnt. Egyedül a hasszúrkálás maradt meg, illetve most jelentkezett derékfájás és oldalba szúrás.. Nagyon aggódom hogy baj lehet, orvoshoz hétfőre van időpontom, nem tudom amit érzek normális-e :(

Szerintetek?

2018. ápr. 3. 09:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Még az lenne a kérdésem, ha valami baj lenne, a teszt mutatná, tehát halványodna a tesztcsík,

Előbb csináltam, és egyből kijött, erősebb mint a kontroll csík. Vagy ez nem jelent semmit?

2018. ápr. 3. 15:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom... én akkor nem csináltam tesztet, mert nem tudtam, hogy gond van, csak azt, hogy a tünetek eltűntek szóval hívtam a dokimat aki azonnal látni akart, és hát akkor már mondta... onnantól nem teszteltem. De szerintem nem halványodna el olyan hamar egy ekkora terhesség mert már elég magas a hcg-d.
2018. ápr. 3. 16:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Én is felhivtam az orvosom de azt mondta hogy a hasszúrka és émelygés ha enyhül is, attól még tünet és hogy eltűnt a mellfeszülés az nem jelent semmit, pedig pont ez az ami engem nagyon aggaszt:( pedig jó lett volna a héten eljutni hozzá..

Hétfőn megyek orvoshoz :)

Köszönöm a segítséget!

2018. ápr. 3. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem úgy ment minden, mint a karikacsapás: teherbeesések, terhességek, szülések. Nem minden nap volt egyforma, mégsem volt soha semmi baj. Kár parázni és paráztatni. A doki megmondja ha baj van.
2018. ápr. 3. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sajnos elmúlt minden 1ik napról a másikra. Mellfajdalom, pattanásos arcbőr, álmosság. Boldogan mentem az első uh-ra 8 hetesen. Kérdezte a doki, hogy mizu? Van tünet? Mondtam neki haláli nyugalommal, hogy 2 hete minden tünetem elmúlt. Bajjóslóan nézett. Azt mondta, az nem jó. Megvizsgált és az embrió 6.6 mm volt. Nem volt pulzálás. Pont kb 6 hetes korig élt. Addig amíg volt tünet. Másnap megműtött.

Műtét után 2 héttel még egyértelmű pozi volta a terhestesztem. :(

Reméljük nálad semmi baj nem lesz. De te kérdeztet, tudnod kell, hogy bizony van ilyen is.

2018. ápr. 4. 19:38
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen, nyilván azért kérdezem mert tudni akarom mi van, és már volt ebben tapasztalatom, ezelőtti terhességem is így ért véget; elmúltak a tüneteim, rá két napra elkezdtem vérezni.

Most azért vagyok tanácstalan, mert azóta visszajöttek a tüneteim (tegnap), de nem vészesek, nem olyan mint eddig volt

Mellfájdalom hol van, hol nincs, hányinger folyamatos de lehet a túlzott aggódás miatt

Görcseim nincsenek, nem vérzek, de az hogy három napig teljesen megszűnt minden nagyon aggasztó számonra... :(

Mindegy, hétfőn kiderül mi van, majd megírom ide is.

Köszönön szépen hogy írtál, minden válasz hasznos volt egyébként.

2018. ápr. 5. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha visszajöttek, ne aggódj! A bajt inkább az jelzi ha abszolút megszűnnek, hisz ha ürül a hcg, ami kiváltaná a tüneteket, nem is jönnek vissza!
2018. ápr. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!