Elmúltak a tüneteim (mindjárt megjön érzés), nem érzek semmit, nem fájnak a melleim, csak hőemelkedés van, lehet ebből még terhesség? 24 cn (többi lent)
24 cn-en hát persze hogy lehet.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha az ember nagyon vágyik már a babára, akkor elképesztően figyeli a teste jelzéseit, és pszichésen is képes mindent produkálni. (Nekem legalábbis sikerült. :)
4. babámat várom, és volt, amikor már a nem várt előtt jöttek tünetek, és volt, amikor nem.
Ez nem kiszámítható, a terhességek sem egyformák.
Még pár nap és kiderül, szurkolok NEked!
Én a negyedik babára voltam igazán "rágörcsölve", a többi összejött hamar.
És utólag jöttem akkor is csak rá, hogy "jé, nem fájt a derekam napokkal előtt, pedig szokott..."
Melltünetem nekem sosem volt igazán pms-nek sem, ezért arról nem tudok nyilatkozni.
A többi terhességnél pár dolog már a vérzés kimaradása előtt jelentkezett. A szagérzékenység, az émelygés, és ami nálam jellemző kora terhesen, hogy napi 3 liter vizet kívánok inni (januárban is ez volt), de ez teljesen egyéni szerintem.
Abban nem hiszek, hogy gondolati síkon "lehetne elvetélni". Ha egy baba egészséges, és az anya teste is rendben, akkor az szépen megmarad, ha várják, ha nem.
De lehet hogy leegyszerűsítem a dolgokat, nem tudom.
Én is éreztem tüneteket a mensi ideje előtt. Szagérzékenység, fáradtság, pisilés.
Szerintem az jó jel, ha most más, mint egy nem sikeres ciklusban szokott lenni. Persze, benne van a pakliban, hogy csak nagyon szeretnél érezni valamit, azért érzel.
Drukkolok!
Szintén negyedik babát várom, 19 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!