Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmúltak a tüneteim (mindjárt...

Elmúltak a tüneteim (mindjárt megjön érzés), nem érzek semmit, nem fájnak a melleim, csak hőemelkedés van, lehet ebből még terhesség? 24 cn (többi lent)

Figyelt kérdés
6-7 dpo óta éreztem 1-2 napig erősebben aztán gyengébben a mensi előttihez hasonló görcsöket a méhemben és szúrásokat az egyik pf táján, illetve erős fáradtságot, folyton elaludtam, és volt, h olyan légszomjam lett, h azt hittem nem kapok elég levegőt, aztán mindez most elmúlt, csak a hőemelkedés maradt (igaz mára az is esett 2tizedett 37ről 36,8ra, de mondjuk korábban is mértem órákkal mint szoktam, mert hajnalban felébredtem) Amit még egyáltalán nem értek, h mensi előtt is legkésőbb 21cn-tól nagyon szoktak fájni a melleim, főleg oldalt és nem lehet hozzáérni se, most meg semmit nem érzek, akárhogy nyomkodom. Nem is nőttek meg. Egyszerűen semmi. (néha azért fájogst a méhemnél, de sokkal enyhébb) Akkor most mi lehet?? Vkinek volt már hasonló TAPASZTALAT? légyszi a kioktató, bántó és megszégyenítő kommentektől kíméljetek, olyanoktól várom a választ, akik találkoztak már hasonló érzetekkel és elmesélik, hogy végződött náluk. Nagyon köszönöm annak, aki tud segíteni!

#terhesség #hőemelkedés #elmúltak a tünetek #mindjrt megjön érzés elmúlt #mellek nem érzékenyek #nem fájnak a mellek #24. ciklusnap
2016. okt. 17. 12:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
uh, közben olyan sírás jött rám egy egyáltalán nem megrázó vagy szomorú dologtól minden előjel nélkül, h alig bírtam abbahagyni. Csak zokogtam, pedig semmi okom nem volt rá. Mint akinek az élete véget ér. Hát akármilyen előjelű hormonok dolgoznak is bennem, nagyon teszik a dolgukat az tuti...
2016. okt. 17. 17:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak azert irok hatha vkinek ez 1x meg tanulság lesz, vagy hatha vki ír meg aki tud segíteni saját tapasztalattal, szoval azota is egesz este csak sírok mindenen,az mar biztos h ez hormonális,gyakorlatilag bármin minden előjel nelkul elbogom magam,indokolatlanul es magam se ertem valójában mi a baj,leginkabb meghatodok,marhasagokon,es artikulalatlanul bombolok,mint egy ovis de ugy taknya-nyala egybfolyik stílusban,szegény férjemre majd a frászt hozom vele,vagy uilyen váratlanul rohogogorcsot kapok,ami aztan bármikor átcsaphat zokogasba.. Hat itt tartok most,ezek utan próbáljam meg magam nem bele élni h baba van emögött? Vki szt ez mensi előjel is lehet? Kozben gorcsolget lightosan a mehecskem hébe-hóba.. Basszus,ha vki hozza úr szólni okosat vagy pozitívat legyszi írjon mert mar tenyleg megbolondulok..
2016. okt. 17. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Nehéz ehhez hozzászólni, mert az biztos hogy van hormonális hatás, de az ugye menstruáció előtt is van, meg baba esetén is...

Drukkolok! :)

2016. okt. 18. 09:22
 14/14 A kérdező kommentje:
hát igen, ennyit én is vágok.. basszus, mindig az a fránya türelem.. ááá
2016. okt. 18. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!