Ma teszteltem nagyon halvány pozit, de pont azért mert mennem kell fogorvoshoz holnap! Lehet baj?
Azért halvány, mert korán készült a teszt, csoda, hogy kimutatta egyáltalán :)
Ne aggódj szépen erősődni fog pár nap múlva!
Húzasd ki azt a fogat, a gyulladás többet árt, mint a húzás.
Érzéstelenítőt kaphatsz, röntgent nem fognak csinálni ha terhes vagy.
Természetesen szólj a fogorvosnak.
Én egy vasárnapi nap teszteltem pozitívat, hétfőre pedig időpontom volt a fogászaton. A biztonság kedvéért szóltam a fogorvosnak, hogy mi a helyzet, de mondta, hogy semmi olyat nem csinál, ami ártana.
A terhesség alatt rendeszeres látogatója voltam a fogorvosnak, mert folyamatosan romlottak a fogaim. Összesen 4 gyökérkezelésem és 4 tömésem volt.
Egészséges kislányom született.
Jó, hogy megcsináltad. Egyedül a röntgen árt terhesen, a foghúzás, érzéstelenítés az nem...
Amúgy mindkét babámnál begyulladt az egyik bölcsességfogam csak első babámnál félig tört át, tovább nem volt helye, ez okozta, másodiknál meg mert csak kibújt de az ínyem felgyűrte és könnyen gyulladt. De soha máskor nem. Nem értem én ezt :D Nekem se akartak röntgent csinálni, Augmentint kaptam mert ezt lehet kismamáknak, meg gyógyszeres csíkot kaptam rá pár napig. Második babámnál kihúzták, mert a 2 terhesség között csináltattam panorámaröntgent, hogy megint ne szívjak egy foggal egész terhesség alatt.. Egyébként a babáknak semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!