Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy kezelitek a sikertelen...

Ti hogy kezelitek a sikertelenséget?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, 2 éve házas. Férjem 35 éves. Egy éve próbálkozunk. Bárhova megyek valahogy mindog arra terelődik a téma, hogy mikor jön már a kis trónörökös. A szűkebb család tudja, hogy egy éve próbáljuk, de nyilván ezt nem hangoztatom. Igazából akkor akadok ki, amikor egy szinte vadidegen ember nekem szegezi a kérdést. A múlt héten bejött a munkahelyre egy csaj, aki épp gyesen van. Beköszönt hozzám is, majd kérdezte, hogy meddig akarom még a karrieremet építgetni ahelyett hogy hazamennék babázni. Tehát próbált meggyőzni arról, hogy vállaljak gyereket. De ugyanez van évente egyszer látott rokonokkal, távolabbi barátokkal.... ilyenkor mosolygok, majd mondom, hogy egyszer majd biztosan.... a szívem szakad meg, hogy egy év után sem sikerül. Aztán gyorsan elmegyek a mosdóba pityeregni, majd folytatom a napomat. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzeteket? Lelkileg már nem nagyon bírom. Főleg ha ilyen emberek kérdezgetnek. Nyilván nem fogom senkinek azt mondani hogy jaj hát egy éve nem jön.... amikor hónap végén megjön, nem pityergek, nem esik annyira rosszul mint mikor az emberek nekemállnak ezzel a kérdéssel.
2018. ápr. 2. 07:21
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Hát, szerintem én simán kikérném magamnak az ilyen kérdéseket. Sose mernék ilyet kérdezni, hiszen lehet, hogy a tizedik lombikon van túl az illető. Nagy bunkóság egy ilyen kérdés.
2018. ápr. 2. 08:20
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
ÉN visszakérdeznék, hogy mikor nyalta ki utoljára igazán a férje, mert jó szar lehet a szexuális életük, ha inkább az enyémmel törődik.
2018. ápr. 2. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Mi 6 évig vártunk a kislányunkra, de engem sosem zavartak ezek a kérdések. Mindig őszintén válaszoltam: jön, ha akar/nem rajtunk múlik/mi is alig várjuk, stb. Nyilván nem kezdtem magamtól magyarázni én sem senkinek, még anyukámnak se jelentettem be, hogy rajta vagyunk a dolgon, de ha valaki rákérdezett, nem tagadtam le. Vicces lett volna, ha azt mondjuk, nem szeretnénk még, aztán pont akkor esek teherbe és lehet magyarázkodni, hogy hát izé, mégis... 😄
2018. ápr. 2. 08:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Nyilván én kezelem rosszul az ilyen helyzeteket, de valahogy nem tudom elengedni a fülem

mellett. Remélem hamarosan összejön, és akkor megoldódik a helyzetem

2018. ápr. 2. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Mi 30 évesek vagyunk a férjemmel, kb fél éve nem jön össze a gyerek. Az ilyen kérdésekre én őszintén szoktam válaszolni, hogy én lennék a legboldogabb ha otthon babázhatnék, de ez van egyelőre. Ilyenkor be szokták fogni általában, szóval szerintem nem éri meg titkolni, hogy aztán te legyél a karrierista p.csa a szemükben. (Jó nyilván a főnökömnek nem fejtem ki az ilyen irányú terveimet :))
2018. ápr. 2. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Szokj hozza :( Ha megvan az elso baba, raneznek egyszer...a sok kerdezo meg feled sem nez! majd azt kerdezik, hogy es a kisteso mikor jon??? Nalunk ez a temakor megy! Raadasul a parom nem akar tobbet, en pedig igen. Es ugy faggatnak, mintha rajtam mulna! En mindig azt mondom, hogy nem engem kene kerdezni, de "apa" csak mosolyog, hogy fejbe tudnam vagni :( Egyszoval nem lesz ez jobb :( :(
2018. ápr. 2. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!