Lehet terhes a barátnőm? Akció közben kiszakadt a gumi, nem vettük észre sajnos, de időben kihúztam.
Időben kihúztam úgy is hogy óvszer volt rajtam (épp az ilyen esetekre, mert nem merek elmenni benne), konkrétan a kezembe mentem el, tudom. De a barátnőm nagyon fél, hogy nem e került belé is.. Kb 4.5 hónapja használt esemény utáni tablettát (escapelle) , akkor sajnos tényleg megtörtént, és akkor hatott. 4.5 hónap elteltével szabadna tablettát bevennie? Esetleg mi van, ha feleslegesen veszi be, mert valójában nem is jutott semmi belé? Igazából a biztonság kedvéért gondoltuk, lehet belőle gond hogy 4.5 hónapja már vett be, és ha esetlegesen feleslegesen veszi be?
A menstruációja kb 10 nap múlva kell jöjjön.
tudod, mi cseszi szét az ember szervezetét még egy esemény utáninál is jobban? egy nem várt terhesség
van, aki úgy járt abortuszra, mint más fodrászhoz, nem kell azt az esemény utánit túlparázni, a betegtájékoztató sem tér ki rá, hogy ne ismételd meg egy éven belül
Ha képtelenek vagytok egy nyamvadt óvszert rendeltetésszerűen használni,a leírás és a videók ellenére,amik fent vannak a neten,akkor inkább szedjen fogamzásgátlót a barátnőd.
Esemény utánit fél éven belül nagyon nem ajánlatos bevenni újra.
Szerezzetek be síkosítót és tegyetek pluszban a gumira,mert vagy full száraz a csajod, vagy 3 és fél órán keresztül döngeted..a gumi meg nem bírja..
Ha tényleg nem élveztél el benne,akkor ne vegyen be tablettát,felesleges.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Végül úgy döntöttünk, hogy vesz be esemény utánit, ez ma(tegnap) délután meg is történt. Hiába vagyok majdnem teljesen biztos abban hogy időben kihúztam, ezzel a barátnőm nem nyugszik meg, és ha véletlen nincs igazam, azt soha nem bocsátanám meg magamnak. Pedig jól szokott menni az óvszer használata, valószínúleg már szárazabb volt a kelleténél az óvszer (nem a barátnőm), és akkor szakadhatott ki. De váltunk fogamzásgátlóra, ezt is megbeszéltük.
Remélem tényleg nem lesz gond ebből a 4,5 hónapból, átolvastam az egész internetet, és sehol nem olvastam olyat hogy káros lenne. Arról olvastam, hogy 1 cikluson belül, meg 3 hónapon belül nem ajánlatos.. Na, ez a 4,5 hónap meghaladja mindkettőt jóval. Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!