Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rosszul vagyok napok óta....

Rosszul vagyok napok óta. Lehetek terhes? Ez normális?

Figyelt kérdés

Szerdán haza kuldtek a munkából, émelyegtem....hányingerem volt. Előtte már kb 2 napja hasmenésem volt de nem vettem komolyan. Most vasárnap van eddig szén tabletta + normaflort ittam. A dokim javasolta. Jobban lettem. Már nem diétázok. Eszek rendesen. Tegnap megint émelyegtem. Ma szédülök. Nincs étvágyam. Hasmenésem van megint. Ismét néha hányingerem van. A legutóbbi mensesem Febr. 18án múlt el. Csináltam 3 terhességi tesztet is az elmúlt napokban. Mind negatív volt. Már vagy 1 hete késik. Aggódom. De ilyenkor egy nőgyógyász se fogadna.

Nem tudom ez mi... De nagyon szédülök. Semmilyen betegségről nem tudok.... Gyógyszereket nem szedek.

Lehetséges hogy terhes legyek?

(Sajnos egyéb okok miatt fogamzásgátlót nem írnak fel nekem a dokik... Így a párommal javarészt pharmatex sikositoval védekezünk... De néha van hogy csak a megszakításos van... Szóval valahol van rá esélyem sajnos)

De nem tudom ezek a tünetek normálisak e... Mi lehet ez???

Segítsetek :(

22/N

2018. ápr. 1. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

" Febr. 18án múlt el.... Már vagy 1 hete késik."

febr 10 kröül kezdődött? - márc 10 körül kellett volna megjönnie - 3 hete késik!!!! Megszakításos nemvédekezéssel lehet, sajnos :(

2018. ápr. 1. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg vírust kaptál el, mégpedig egy hányós-hasmenéses vírust. Vagy esetleg valami más kórokozót, ami kihat a gyomrodra, a beleidre. Amiatt megy a hasad és van hányingered.

Ha a napokban csináltál tesztet és negatív, akkor nem vagy terhes.

Ugyanis a terhességi tüneteket a hcg nevű hormon okozza, tehát ha van terhességi tünet, akkor van hcg is. Márpedig azt mutatná a teszt.

Menj el orvoshoz kedden, csináljon széklettenyésztést, hátha abból kiderül valami, illetve diétázz és szedj probiotikumot.

2018. ápr. 1. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes, csak a teszt még korai, ismételd meg pár naponta, amíg esetleg meg nem jön vagy pozitívat nem mutat
2018. ápr. 1. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Olyan lehetséges hogy a teszt nem mutatja ki? MÉG ha a tüneteket a hasas vírusra fogjuk is.... Akkor is 2 hete késik. Lehetséges hogy az X-epil.. a Facele és a Corax teszt sem mutatja ki? :/
2018. ápr. 2. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyiféle tesztet csináltál már és mindegyik negatívat mutatott, akkor miért nem hiszed el, hogy nem vagy terhes?

Egy betegség, netán gyulladás pedig simán kihathat a menstruációs ciklusodra is.

2018. ápr. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!