12 hetes terhes vagyok és elkezdtem ma görcsölni nagyon, ez normalis? Nektek volt mar így? Féltem nagyon a babat. Menjek holnap orvoshoz? Lehet valami baja? 26N
Vegyél be 2 magnéziumot és pihenj le! Én ma este és tegnap is görcsöltem. Első terhességemnél is volt ilyen, nem volt gond.
11+1 napos Kismama
Én nekem kb 4-5 hetes lehettem (még nem sejtettem hogy baba)mikor annyira görcsöltem hogy azthittem mentőt hívok.
Meleg vizes borogatást tett a parom a hasamra!Természetesen a mensim nem jelentkezett.
Most rá 3 hetre erős pozitívat teszteltem.Mibel nyilván ne menstrualtam.
Ma reggel megint arra ébredtem hogy összegörnyedek.
Bemnetem ugyeletre megvizsgaltak 8 hetes babó dobog a szive pedig eleve ugy kezdődötz a terhességem hogy erős görcseik voltak mégis a baba szépen fejlődik!
Persze nálam sincs vérzés egyáltalán!
En gorcsoltem es cisztat talaltak. Tegnap is ugyelet lett a vege,mivel nem vereztem nem erdekelte oket de nem hagytam annyiban. Erre gyulladast talaltak,antibiotikum es injekcio....
Jobb felni,mint megijedni en azt mondom. Nyilvan azert nem megy be senki,mert keresztbe all benne a f.ing de inkabb nezzenek hulyenek,minthogy baj legyen,ami talan megelozheto lenne.
Remelem minden oke veletek,jo babavarast es egeszseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!