Megnéznétek a hőgörbém? 18. dpon vagyok ma.
31.ciklusnapon tartok. 5.napja késik. Elvileg ma van a 18.dpo.
24-26naposak a ciklusaim mostanában amiota abba hagytam a gyogyszert. Ez volt 6honapja. 3honapja szedek várandós vitamint azota is probálkozunk.
Ma leesett a hőm..mitől lehet ez?
Amugy ma is pozitivat teszteltem. (Még)
Valaki aki volt ugyanigy és baba lett? Szivesen olvasok tapasztalatokat..véleményeket.
Köszönöm.
Köszönöm a válaszod.
Azért aggodom csak mert ez a vérzés igaz hogy enyhült a gyogyszerektől de nem akar mulni. Es félek hogy ezzel együtt kiürül.... 😣😣🙁🙁
Hasonló volt a görbém. Az elmaradt menzesz előtti 1-2 nap, és után pár napig 37,2 és 36,9 között mozgott a hőm. A késés negyedik napján ment le ugyanígy, mind neked 36,7-re, és másnap megjött :( Ezen a napon elmúlt a mellfeszülés is teljesen.
Hozzáteszem, hogy volt több halvány pozitív tesztem, de nem akart erősödni a csík napokkal később sem. Aznap amikor megjött, már negatív volt a tesztem.
Erős pozid volt vagy csak halvány neked is?
Nekem a "menzeszem" végéig 36.7 körül maradt, nem esett le annyira, mint neked, csak napokkal később. Viszont nekem már akkor negatív volt a tesztem.
Drukkolok, hogy ne legyen méhen kívüli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!