Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a hőgörbém?

Megnéznétek a hőgörbém?

Figyelt kérdés

Bár 20.-ára húzta be, szinte biztos vagyok, hogy 18.-án volt peteérésem, minden tünetem akkor volt és az előtte lévő napokban. Ez a görbe eddig jó? Köszönöm!

[link]

2015. jan. 25. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Hát, első körben azt mondanám, hogy ez egy furcsa görbe. Szerintem akkor van ovuláció, amikor leesik, majd utána tartósan fent marad a hő. Neked meg később megint leesett a hőd. Mindig ugyanabban az időben méred? Mert csak akkor kapsz valós eredményt!
2015. jan. 25. 11:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Igen minden reggel ugyanakkor mérem, engem is kicsit zavar, hogy most megint elkezdett leesni :( de volt minden testi tünetem a vélhető peteérés környékén, derékfájás, petefészekszurka, kicsi görcsök..
2015. jan. 25. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez még kevés ahhoz, hogy következtetést lehessen levonni.
2015. jan. 25. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az eddigi mérések alapján (ha abból indulunk ki, hogy helyesek az adatok), akkor elképzelhető, hogy 18-án volt a peteérés, mert előtte volt hőesés, és azt írod, a tünetek is akkor jelentkeztek. A hő felemelkedése egy kicsit akár lassabban is kezdődhet. A peteérés után 5-6 nappal újra szokott lenni némi hőesés, ez viszont nálad nagyon sok szerintem, a 8 tized itt túl sok. Éremes lenne megnézni a görbét a ciklus végén is, kíváncsi vagyok, mit mutat majd.
2015. jan. 25. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:
22.-én amikor annyira felugrott, aznap óta folyik az orrom meg kicsit köhögök de nagyon lightos, lehet hogy hőemelkedésem volt ez miatt?! Mindenesetre bejelöltem, hogy hagyja figyelmen kívül azt a hőm. Ma pedig megint megindult felfelé és enyhe alhasi görccsel ébredtem még 9 napom van a mensiig. Mindenképp jövök majd a ciklus végi görbémmel, köszönöm szépen a segítséget! :)
2015. jan. 26. 08:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Így alakul a görbém eddig, vélemény? Köszi :)

[link]

2015. jan. 28. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ott volt ovud, ahol a program jelölte.
2015. jan. 28. 12:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor lehetett az ovu pontosan, mindenesetre ma reggel pozit teszteltem! :)
2015. febr. 2. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!