Tapasztalatok az inszeminációról?
Legelső legyen a pozitív hozzáállás!De tényleg!Persze, a számszerű esélyek kevésnek tűnnek, de ha átjárható mindened, miért ne sikerülne?! Nekünk elsőre összejött, most járunk a 28. héten.
Sok szerencsét!!!
Gratulálok nektek!!!
Velem csak annyi a baj,a dokim szerint,hogy abban a ciklusban amit néztek pont nem volt peteérésem,legalábbis a vérvétel erre következtetett.
A páromnál viszont találtak baktériumot,amire gyógyszert kapott.Két hét múlva kontroll neki.Az első vizsgálata Teratozoospermiát mutatott.Az andrológiai vizsg.leletre diagnózisként Asthenozoospermia szerepel.Utána néztem mindegyiknek,de nem igazán értem!Na mind1!
Nálatok mi volt a párotoknál?
Én az első válaszoló vagyok, nálunk a spermaszám nem volt rendben+nekem sosem volt peteérésem. Ez utóbbi a legkisebb gond, mert úgyis kapsz annyi szurit, hogy 1-2 petesejt készen álljon a megtermékenyítésre!!Szóval ne izgulj, menni fog!!Az, hogy kevesebb a spermium, az se akkora baj, mert teljesen feljuttatják őket a megfelelő helyre, nem tud kifolyni, vagy ilyesmi.
Úgyhogy szurkolok:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!