Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eü küretem volt egy hete,...

Eü küretem volt egy hete, szerintetek segít, ha elkezdek szedni Magne B6-ot, E vitamint, méherősítés céljából? Babát szeretnék!

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Látom még senki nem írt neked,én megpróbálom:

én csak olyan egyszerű dolgokat tudok írni,ami nekem is bevált.Azért egyszerűek,mert én pl nem vagyok meddő,nincs problémám,csak vitamin kúraként erősítettem a szervezetemet mielött belefogtunk a babagyártásba:)

Szóval lényeges,hogy a küret utáni vérzésed elmúljon és az első ciklusodat várd meg,hány napra jön meg a mensi,milyen színű,állagú,mennyiségű a vérzés.

Utána tök egyszerű dolgok:C vitamin naponta 2x1 bármelyik fajta jó és a Cetebe-t vettem.Folsav ezt is beszerezheted patikában a Human Folacid nagyon jó.Ebből is 2x1 et szedtem.Én semmi mást nem szedtem,terhesvitamint minek.

A Magne B/-ot mire szednéd?Azt csak már terhesen jó szedni a görcsökre,méhösszehúzódásokra.Felesleges a pénzt költened rá.

Szóval ennyi.

Biztos írnak majd neked ilyen meg olyan csodaszereket mások,de ne ha nem vagy meddő akkor minek?

Ilyen egyszerű praktikák megoldanak bármit.:)

Három gyermekes,negyediket váró 25 hetes kismama.

2010. jún. 15. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is 3 gyermekes vagyok, de azok már nagyok. 14 éve szültem, és nem vagyok fiatal 39. Negyediket szeretnék.
2010. jún. 15. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok

én sem vagyok már fiatal:D

Nekem ezek jötek be,próbáld ki.

Természetes szerek mindenképp,semmi hormon tartalmú méh erősítő.

De legalább annak örüljünk(te is és én is) hogy vannak gyermekeink:D

Sokaknak egy sincs.

Szerintem nem is kell túlreagálnod a dolgot,van már 3 teherbe fogsz esni meglátod:)

Én drukkolok.

2010. jún. 15. 10:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!:)
2010. jún. 15. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon hasznos méh erősitő,ciklus rendező a cickafark tea,ezt minden nőnek innia kellene.Az E vitamin is jó,de azt csak kúraszerűen szedd:15 napig,utána ugyanennyi szünet.
2010. jún. 15. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:))
2010. jún. 15. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!