Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet jógázni ha babát szeretn...

Lehet jógázni ha babát szeretnék, de még nem vagyok terhes csak rajta vagyunk az ügyön? Vagy milyen sportot lehet végezni és milyen gyakran ami nem árt, ha mondjuk teherbe esek, de azt lehet hogy csak pár hét múlva veszem észre?

Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is jógázom. Terhesség előtt semmi akadálya a jógázásnak, viszont a terhesség korai szakaszában egy-két gyakorlat veszélyes lehet. Jobb helyeken a gyakorlat elvégzése előtt szólnak is az oktatók, de ha otthon csinálod, akkor csak annyit tudok mondani, hogy azok a gyakorlatok nem ajánlottak amelyek pl. hason fekve végzendőek, illetve a hasizmok erősebb igénybevételével járnak.

A terhesség alatti sportolás kapcsán nekem is azt javasolták, hogy maximum azt a sportot űzzük, amit a terhesség előtt is rendszeresen végeztük, feltéve ha az nem megterhelő.

2008. okt. 29. 10:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt mondják ,aki teherbeesés előtt is sportolt az ne hagyja abba persze, ha nincs rá semmilyen ok, nincs baja a mamával vagy a babával.De aki előtte nem sportolt ne ilyenkor akarjon élsportoló lenni. Szerintem a jóga nem árt, és a könnyebb testhelyzetek később sem ártanak. A jóga jó testnek és léleknek.RElaxál, és megnyugtat.
2008. okt. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!