Marika vargas kérdése:
Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Kéthete menstruáció elötti nap együtt voltam a páromal és az ovszer ki szakadt de észrevettük így abba hagytuk. Másnap nemjött meg.. rá egyhétre csináltam egy tesztet negatív lett. Viszont kéthete késik már hányingerem is van egésznap. De a késés lehet a szoptatás miatt is nem? mert a kisbabám még szopik.. majd csak május 12.kaptam időpontot nőgyogyászhoz.. :(2018. márc. 29. 18:26
1/5 anonim válasza:
Általában el szoktak ilyenkor menni az emberek nőgyógyászhoz, ahelyett, hogy találgatnának.
légy értelmes nagylány és menj el szépen. És akkor megnyugszol-
2/5 anonim válasza:
Szerintem a szoptatás zavar be a ciklusodba.de miért nem csinálsz még egy tesztet?
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első! Mint ahogy írtam megyek de májusra kaptam időpontot.
Szerintem csinálok még egyet de félek..
2018. márc. 29. 19:00
4/5 anonim válasza:
Engem elszomorít, hogy egy gyerekes anya ennyire nem ismeri a testét. Ha abból az ominózus aktusból te teherbe estél, akkor az egy héttel későbbi teszt totál felesleges volt, mivel korai. Csinálj másikat most, ha tüneteid vannak, akkor már mutatnia kell.
A másik lehetőség, hogy korábbi aktusból estél teherbe.
A harmadik, hogy a szoptatást hatással van a hormonjaidra.
5/5 anonim válasza:
Istenem, és az ilyen emberek még gyereket is nevelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!